Naar boven

Philips Sonicare DiamondClean: de hoofdprijs voor je gebit

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Een stralend witte lach en een gezond gebit; dat wil toch iedereen? Dankzij de vernieuwde Philips Sonicare DiamondClean wordt die droom werkelijkheid. Vijf verschillende poetsstanden zorgen voor een optimale reiniging, met een gezond gebit als resultaat. Zelfs tijdens je vakantie is dit dé ideale tandenborstel.

Gezond tandvlees en witte tanden

Hoe? Nou, vooral door de sonische technologie waarmee de Sonicare-tandenborstels zijn uitgerust. Een Philips Sonicare tandenborstel maakt hoogfrequente bewegingen waardoor de vloeistof (een combinatie van tandpasta, water en speeksel) diep kan doordringen in de ruimte tussen je tanden en kiezen en bij de rand van je tandvlees. Zo profiteert je gebit dankzij een Philips Sonicare DiamondClean-tandenborstel van optimale plakverwijdering (tot tien keer meer dan een gewone tandenborstel) en dat resulteert binnen twee weken in een schonere mond met gezonder tandvlees. Bovendien maakt Sonicare DiamondClean je tanden in slechts een week dubbel zo wit vergeleken met een handtandenborstel.

Philips Sonicare Diamondclean

De Philips Sonicare DiamondClean samengevat:

 • Gaat tot drie weken mee op één acculading (ideaal voor op vakantie);
 • Verwijdert tot 10 keer meer tandplak op moeilijk bereikbare plaatsen dan een handtandenborstel;
 • Verbetert de gezondheid van je tandvlees in 2 weken;
 • Verwijdert tot 100% meer vlekken, voor wittere tanden in slechts 1 week;
 • De HX9398/20 heeft 5 poetsstanden (Clean, White, Sensitive, GumCare en DeepClean voor extra grondige reiniging);
 • Beschikt over een timer voor de aanbevolen poetstijd van 2 minuten;
 • Wordt geleverd met verschillende accessoires, zoals een oplaadglas en een reisetui met USB-aansluiting;
 • Leverbaar in verschillende kleuren, voor hem en haar.
Philips Sonicare Diamondclean
Een stralend witte lach
Philips Sonicare Diamondclean
Handig opglaadglas en -etui
Philips Sonicare Diamondclean
Intensieve reiniging van je gebit

Met een glimlach de deur uit

De Philips Sonicare DiamondClean-serie bestaat uit zes verschillende tandenborstels. De HX9372/04, de HX9332/04, de HX9353/65 en de HX9362/67 tandenborstels worden geleverd met 2 opzetborstels, een oplaadglas en een oplaadreisetui. Bij het meest luxe model, de HX9398/20 – Wit, worden 3 opzetborstels, een oplaadglas, een USB-lader voor op reis, een tongschraper voor een frisse adem en een tongspray meegeleverd. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de witte HX9332/34 met 2 opzetborstels en een oplaadglas. Ideaal voor op reis, want je kunt ‘m 3 weken gebruiken zonder op te laden. De HX9353/56 Zwart, HX9363/63 Roze en HX9393/63 Rosé goud worden, naast de overige accessoires, zelfs geleverd met drie opzetborstels. Da’s fijn, want Philips raadt je aan om iedere drie maanden de borstel te vervangen voor de optimale werking van je DiamondClean-tandenborstel. Zo kun je er een jaar lang van profiteren en ga je letterlijk én figuurlijk elke dag met een stralende glimlach de deur uit. Dat wil jij toch ook?

Philips Sonicare Diamondclean

Proef-actie: een nóg grotere glimlach!

Zou jij de Philips Sonicare DiamondClean-tandenborstel graag willen uitproberen? Dat kan! Tijdelijk geldt namelijk een proef-actie waarbij je alle Philips Sonicare elektrische tandenborstels 60 dagen op proef kunt proberen. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan krijg je natuurlijk gewoon je geld terug.

Proef-actie

Cashback: DiamondClean elektrische tandenborstels
Ook als je wel tevreden bent, verrast Philips je met een mooie actie. Zo ontvang je tijdelijk tot 30,- retour op DiamondClean elektrische tandenborstels.

Cashback-actie

Philips Sonicare Diamondclean

Waarom overstappen naar Sonisch poetsen?

Zoals je vast begrijpt valt een Sonicare-tandenborstel in de categorie ‘elektrische tandenborstels’. Maar waarom zou je nu overstappen van je handtandenborstel naar een Philips Sonicare-tandenborstel? Welnu, omdat elektrisch poetsen veel beter is voor het gebit. Een elektrische borstel reinigt niet alleen grondiger, maar bestrijdt de vorming van tandplak ook effectiever. Een belangrijk verschil zit hem in het aantal poetsbewegingen. Met een tandenborstel uit de Philips FlexCare-, HealthyWhite+- of DiamondClean-serie maak je tot wel 62.000 poetsbewegingen per minuut. Tijdens één poetsbeurt van twee minuten maak je zo evenveel bewegingen als tijdens een maand lang handmatig poetsen. Hierdoor bereikt de borstel meer plekken en ben je beter beschermd tegen de effecten van tandplak en tandvleesontstekingen.

Meer voordelen
Met sonisch poetsen worden verkleuringen door bijvoorbeeld wijn, thee of tabak verwijderd en krijgen je tanden sneller hun natuurlijke witheid terug. Hierom haal je dus een elektrische, Sonicare-tandenborstel in je badkamer. De overstap van handmatig naar elektrisch poetsen is trouwens zo gemaakt, want bij het poetsen met een Philips Sonicare DiamondClean mag je gewoon meebewegen met je hand.

Handig: mondverzorgingstips!

 • Poets je tanden minimaal twee keer per dag, het liefst na elke maaltijd en bij voorkeur elektrisch;
 • Heb je net iets gegeten of gedronken, wacht dan even met poetsen; de zuren maken het oppervlak zachter en poetsen zorgt ervoor dat het glazuur dunner wordt en je tanden gevoeliger;
 • Naast het poetsen wordt ook aangeraden regelmatig te flossen (bijvoorbeeld met de Sonicare AirFloss) en je tong te schrapen;
 • Handig om te weten: je kunt gezond tandvlees herkennen doordat het nauwelijks bloedt en er mooi roze – dus niet rood – uitziet.

Philips Sonicare DiamondClean


Welke kleur tandenborstel vind jij het mooist?