Naar boven

Team nat of team droog: met Philips AquaTouch scheer je altijd glad en schoon

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Als het op scheren aankomt, heeft iedere man zo zijn voorkeuren. Of je nou het liefst nat scheert of droog juist lekker vindt werken; met de nieuwe Philips AquaTouch scheerapparaten kan het moeiteloos allebei.

Met stip op één

Wanneer het op scheren aankomt, staan de Philips scheerapparaten met stip op nummer één. Met de scheerapparaten van het merk scheer je comfortabel, precies en gelijkmatig. Daarnaast levert Philips bij een aantal apparaten het SmartClick-systeem, waardoor je het scheerapparaat ook kan inzetten als trimmer, shaper en styler. In dit blog introduceren we de nieuwe Philips AquaTouch modellen.

Alles over de scheerapparaten van Philips

Maximale bescherming

Of je nou liever droog of juist nat scheert: met de AquaTouch scheerapparaten kan het gewoon allebei. Dankzij de speciale Aquatec Wet & Dry-afdichting kun je kiezen voor een snelle en comfortabele droge scheerbeurt. Maar nat met schuim, gel of wat je weapon of choice onder de douche ook is, is ook geen probleem. Philips AquaTouch biedt maximale bescherming. Met dit scheerapparaat scheer je nat een stuk veiliger dan met scheermesjes.  Ook fijn: de Turbo+ modus biedt 20% meer vermogen waardoor je ook de gebieden met zware baardgroei in no time hebt bijgewerkt.

Eén druk op de knop
Na een uurtje opladen kun je meer dan 60 minuten scheren, wat gelijk staat aan ongeveer 20 scheerbeurten. Met één druk op de knop klap je de scheerhoofden open en kun je ze grondig afspoelen onder de kraan. Wel zo hygiënisch.

Philips AquaTouch

Perfect resultaat

Doordat de scheerhoofden in meer dan vijf richtingen draaien, ben je verzekerd van een snelle scheerbeurt en een gladde huid. De mesjes tillen de haren op en snijden vervolgens de lange en korte haartjes samen af voor een snelle scheerbeurt. 
Door het MultiPrecision-systeem scheer je zonder wondjes en sneetjes. De afgeronde scheerhoofden glijden soepel over je huid terwijl deze wordt beschermd.

LED-display

Het intuïtieve display geeft daarnaast relevante informatie weer:

  • Batterij-indicator met 3 niveaus;
  • Reinigingsindicator;
  • Batterij bijna leeg-indicator;
  • Indicatie voor scheerhoofden vervangen;
  • Reisvergrendelingsindicator.

Philips Series 5000 S5530/06

De Philips Series 5000 S5530/06
 is voorzien van alle bovengenoemde eigenschappen en wordt geleverd met het SmartClick-systeem. De precisietrimmer klik je er eenvoudig op en dankzij de bijgeleverde reisetui neem je het apparaat overal eenvoudig mee naartoe.

Philips AquaTouch

Philips Series 5000 S5572/10

De Philips Series 5000 S5572/10 heeft ook al deze features, maar is daarnaast voorzien van het SmartClean reinigings- en oplaadstation. Dat betekent dat het scheerapparaat lang mee gaat en je er weinig onderhoud aan hebt. Maar misschien nog wel het belangrijkste is dat je met dit apparaat altijd schoon en hygiënisch scheert. Dit apparaat wordt ook geleverd met het SmartClick-systeem, de precisietrimmer en het reisetui.

Philips Aquatouch

Winnen

Of je nou team droog of team nat bent; scheren gaat met wat achtergrondmuziek nog soepeler. Daarom geven we maar liefst tien (10!) Philips doucheradio’s weg. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen. Als je ochtendritueel nu geen feestje wordt…


Hoe scheer jij het liefst?