Naar boven

De perfecte Insta selfie met de Rimmel London Insta collectie

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Selfies voor je Insta story, Insta feed, beautyblog of voor in de WhatsApp-groep met je vriendinnen. Hoeveel selfies maak jij op een dag? Met de Rimmel London Insta collection creëer je in een handomdraai de perfecte make-uplook voor een Insta selfie. Zo heb je geen filters meer nodig! In dit blog lees je met welke Rimmel London producten en hoe je die Instaproof make-uplook creëert.

#selfie #nofilter #Instabeauty

Wil je dat je make-up de hele dag goed blijft zitten, begin je Insta make-uplook dan met de Rimmel Insta Flawless primer. Het hydrateert je huid tot acht uur lang en met zijn ultra lichtgewicht formule, zorgt de primer voor een natuurlijke glans en verhult het vermoeidheid. De Insta Flawless primer is verkrijgbaar in de kleuren light-medium en medium-dark.

Contouring & highlighter in één stick

Nadat je met de primer een goede basis hebt gelegd, is het tijd om schaduw en diepte te creëren in je Insta look. De Rimmel Insta Contour stick bevat een highlight- én contourstick. Je hebt dus twee producten in één! Met de donkere contourstift creëer je diepte in je gezicht door het aan te brengen onder je jukbeenderen, op je neus en langs de haargrens. De highlighter laat delen van je gezicht juist oplichten en breng je aan bovenop je jukbeenderen en op je cupidoboog.

Instaproof

De Rimmel Insta contourstick heeft een puntige vorm zoals een lippenstift waardoor je heel precies je contourlijnen kan aanbrengen. Door de crèmige textuur blend je de contouring en highlighter gemakkelijk en krijg je een Instaproof make-uplook. De Rimmel Insta Contour stick is verkrijgbaar in drie kleuren: light, medium en dark.

Shine bright met de Insta Strobing highlighter

De Rimmel Insta Strobing highlighter zorgt voor een flawless Insta look. De highlighter is aan te brengen op of onder de foundation en creëert een heldere glans. Wil je een éxtra glowy look? Meng dan de highlighter met je foundation. De Insta Strobing highlighter is verkrijgbaar in de kleuren pink, bronze en gold.

Handtas essential: Insta Fix & Matte powder

Maak je Insta look helemaal af met de Rimmel Insta Fix & Matte Powder. De transparante poeder fixeert je foundation en maakt imperfecties minder zichtbaar. Je huid krijgt een natuurlijke glans, maar wordt tegelijkertijd gematteerd. Dit poeder is perfect om gedurende de dag je make-up bij te werken en is een echte handtas essential. Grappig detail: om de make-uplijn helemaal Insta worthy te maken zit er een hashtag design gedrukt in de poeder.

Rimmel London insta collection

Win de Insta collection fix & matte poeder en contourstick!

Maak maar wat ruimte vrij in je make-uptasje, want door mee te doen met deze winactie maak je kans op Rimmel London Insta collection make-up! We mogen vijfmaal de Insta Fix & Matte powder en Contourstick weggeven. Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin de kleur van de contourstick die je wil ontvangen en je NAW-gegevens naar weblog@bol.com. Zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Rimmel London Insta collection’. Hierna is het kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 22 april 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Wat is jouw favoriete product uit de Rimmel London Insta collection?