Naar boven

Stap over op elektrisch tijdens de Oral-B Maand van de Mond

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Pak jij nog elke ochtend en avond een handtandenborstel? Dan ken je de voordelen van een elektrische tandenborstel vast nog niet. Gelukkig is maart de 'Oral-B Maand van Mond' en zijn geselecteerde elektrische tandenborstels daarom nu extra voordelig. Je ontvangt namelijk tot wel 35% korting. Stap over en ervaar het resultaat!

Met de hand of elektrisch?

Voordat we de topmodellen van de Oral-B Maand van de Mond aan je voorstellen, willen we dit eerst voor eens en altijd rechtzetten: elektrisch poetsen is beter voor je gebit. Oral-B is één van de topmerken als het gaat om (elektrische) tandenborstels en het merk wordt wereldwijd door tandartsen gebruikt en geadviseerd. Maar waarom is een elektrische tandenborstel nou beter dan een gewone? De kracht van een elektrische tandenborstel zit ‘m in het aantal poetsbewegingen. Ook al ben je nog zo snel; met een handtandenborstel kun je honderden bewegingen per minuut maken, maar met een elektrische tandenborstel wel duizenden. Hierdoor kan een elektrische tandenborstel tot 100% meer plak van je gebit verwijderen! En zoals je weet, is plak is de grote boosdoener als het gaat om ontstoken tandvlees en gaatjes, dus ga snel in de aanval.

Maand van de Mond korting

Goed poetsen doe je zo

Poets jij weleens twee minuten met een handtandenborstel? Nee hè? Mensen poetsen met een handtandenborstel gemiddeld 46 seconden, maar met een elektrische tandenborstel ‘moet’ je wel langer poetsen. Twee minuten poetsen wordt aanbevolen door tandartsen en door de ingebouwde timer in een elektrische tandenborstel weet je dat je lang genoeg gepoetst hebt. Nu moet je niet schrikken, maar wie te hard poetst met een handtandenborstel kan het tandvlees ‘wegpoetsen’. Het trekt zich dan terug en een deel van de tandhals komt bloot te liggen, daar waar ook de zenuwen van je tand zitten. Au! Hard poetsen is echt niet goed voor je tandvlees. Gelukkig stopt een elektrische tandenborstel automatisch met pulseren als je te hard drukt met de borstel op je gebit. Een handtandenborstel kan dit niet en daarom beschermt een elektrische tandenborstel je tandvlees.

Al een beetje overtuigd van de voordelen van elektrisch poetsen? Dan is het tijd voor de sterren van deze Oral-B Maand van de Mond: 

De Oral-B GENIUS 9000: poetst net zoals je tandarts adviseert

Oral-B onthult ’s werelds eerste elektrische tandenborstel die ziet wat jij niet ziet. De intelligente Oral-B GENIUS 9000 beschikt namelijk over een geavanceerde positiedetectietechnologie zodat je nooit een deel overslaat. Met de drievoudige poetsdruksensor bescherm je je tandvlees tegen te hard poetsen, en dankzij de professionele timer houd je je netjes aan de aanbevolen 2 minuten. Zo helpt het paradepaardje van Oral-B je poetsen volgens het advies van jouw tandarts. En mocht je wat extra real-time feedback nodig hebben, dan ontvang je dat via de Oral-B smartphone App via Bluetooth-technologie. Bovendien bezit de GENIUS 6 poetsstanden: Dagelijkse reiniging, Tandvleesverzorging, Gevoelige tanden, Whitening, PRO-Clean en Tongreiniger. De 360° SmartRing met LED-verlichting maakt je poetservaring nog persoonlijker. Deze borstel, die beschikbaar is in zwart of wit, is overigens ook handig wanneer je op reis gaat. Er wordt namelijk een Intelligente reisetui met extra USB-poort meegeleverd. Zo laad je je tandenborstel en smartphone op met 1 stekker. Slim!

Oral-B Maand van de Mond

De Oral-B PRO 4000: superieur resultaat

De Oral-B PRO 4000 heeft CrossAction-borstelharen die in een dynamische hoek van 16 graden staan, waardoor moeiteloos meer tandplak wordt aangepakt en verwijderd dan met een handtandenborstel. Ook heeft dit model vier standen: Dagelijkse reiniging, Tandvleesverzorging-stand, Sensitive-stand en Whiteing-stand. Zo valt er wat te kiezen voor je kiezen! Net als bij de vorige, ontvang je bij deze tandenborstel realtime feedback én superieure resultaten (ten opzichte van een gewone handtandenborstel). De ronde borstelkop is geïnspireerd op professionele reinigingsinstrumenten. En daar gedraagt ‘ie zich ook naar.

Oral-B Maand van de Mond

Vervang je borsteltjes

Zodra de kleurindicatie op je borsteltje tot halverwege is vervaagd, is het tijd om de boel te vervangen voor nieuwe Cross Action borsteltjes. Maar, wat is het verschil tussen CrossAction en andere Oral-B tandenborstelkoppen? CrossAction heeft schuin geplaatste borstelharen die elke tand omsluiten en zo zorgen voor een grondige en complete reiniging. De TriZone borstelharen bewegen van de ene kant naar de andere kant en verwijderen tot 100% meer tandplak tussen de tanden. Zoals we eerder al noemden, is tandplak dé boosdoener als het gaat om gebitsproblemen. Kom dus snel in (Cross) action en schaf nieuwe borsteltjes aan. Bij de Oral-B Geniuw 9000 en de Oral-B Smart 4000 ontvang je zelfs twee gratis Cross Action borsteltjes! Deze actie geldt t/m 26 maart 2017. En niet te vergeten; daarnaast geldt natuurlijk de hele Oral-B Maand van de Mond tot 35% korting op Oral-B.

Maand van de Mond korting


Poets jij graag elektrisch of met een handtandenborstel?