Naar boven

Gillette en Star Wars: een buitenaards goede combinatie

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Heb je al gehoord van 'Rogue One: A Star Wars Story'? Vast wel, als je een echte Star Wars-fan bent. Deze nieuwe sf-film is het eerste deel uit de anthologyreeks van Star Wars. En die lancering moet natuurlijk gevierd worden. Met een mooie kortingsactie, twee nieuwe geschenksets én een winactie. Wat dacht je daarvan? 

Het beste van twee werelden

Om dit nieuwe deel feestelijk in te luiden, zijn er twee exclusieve Gillette geschenkverpakkingen in samenwerking met Star Wars uitgebracht. Oftewel, een mooie combinatie van precieze technologie voor persoonlijke verzorging én het gevoel van zo’n episch Star Wars-avontuur. Dat resulteert in een geweldig cadeau voor de diehard Star Wars-fans. Voor onder de kerstboom, bijvoorbeeld. De verhalen achter de bekende gezichten komen met deze geschenksets echt tot leven. Kijk maar.

Gillette onder de boom

Schenk je een Proglide Geschenkset van Gillette, dan schenk je een zachte, gladde scheerbeurt. En welke man wil dat nou niet? De set bestaat uit een Gillette Fusion ProGlide scheermes voor mannen, plus twee scheermesjes én een Fusion hydraterende Scheergel van 75 ml. Het scheermes is uitgerust met Gillette’s dunste en fijnste mesjes, FlexBall-technologie en een precisietrimmer aan de achterkant. De Fusion Scheergel bevat hydraterende bestanddelen die de haartjes zachter maken en je huid tijdens het scheren helpen beschermen. Dat is nog eens een nuttig cadeau!

Gillette Star Wars geschenkset

Een waar geschenk

De tweede, exclusieve geschenkset is de Mach3 Turbo geschenkset van Gillette. In deze set vind je een Gillette Mach3 Turbo scheermes, twee scheermesjes en een Mach3 Scheergel Extra Comfort van 75 ml. Het scheermes met drie mesjes heeft scherpere, turbo scheermesjes, een duurzame Comfort Gel Bar en twee keer meer Skin Guard ribbels. En de scheergel transformeert in een rijk, kalmerend schuim dat het vocht in de huid beter vasthoudt.

Overigens heeft Gillette nog veel meer te bieden voor onder de kerstboom, zowel voor mannen als vrouwen. Deze periode ben je extra voordelig uit, want tijdelijk geldt er tot wel 50% korting op deze producten van Gillette. Deze actie loopt t/m 26 december 2016, dus wees er snel bij.

Tot 50% korting op Gillette!


Welk cadeau hoop jij te vinden onder de kerstboom?