Naar boven

Feestelijke korting van 50% op Biodermal gezichtsverzorging!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Kerst is het seizoen van warmte, gezelligheid én leuke cadeautjes. Maar hoe vind je voor iedereen een passend cadeau, dat net zo leuk als nuttig is? De oplossing: sla je slag met huidverzorgingsproducten van Biodermal! Want onze huid kan in de winter wel wat extra liefde gebruiken, toch? Speciaal daarom geeft Biodermal van 6 t/m 23 december 2018 maar liefst 50% korting op alle gezichtsverzorgingsproducten!

Biodermal: gezichtsverzorging voor ieder type huid

Bij Biodermal gaan ze ervan uit dat elke huid sterke en minder sterke eigenschappen heeft, en dat ieder huidtype anders reageert op invloeden van buitenaf. De ene huid droogt bijvoorbeeld in de winter uit, terwijl de andere huid het ‘s zomers juist zwaar heeft. Daarom ontwikkelt Biodermal producten die de natuurlijke kracht van iedere huidsoort ondersteunen. Dat doen ze zoveel mogelijk met zuivere ingrediënten die van nature al in je huid aanwezig zijn. Dankzij de effectieve huidverzorging van Biodermal behoud jij dus je natuurlijke beauty!

Sfeer ieder huidtype

Verzorg je droge huid op koude dagen

Gure wind, kou en droge verwarmingslucht: de winter kan funest voor je huid zijn, die droog en trekkerig kan aanvoelen. De nieuwste innovatie van Biodermal helpt je de winter door. De nieuwe Biodermal P-CL-E-olie voor lichaam en gezicht versoepelt en hydrateert. Ideaal voor een droge huid, maar ook effectief bij striae en littekens. De P-CL-E-producten stimuleren het natuurlijk herstellend vermogen van de huid en beschermen tegen invloeden van buitenaf. P-CL-E is misschien wel het best bewaarde beautygeheim van de Benelux!

Sfeer droge huid

Ga die rimpeltjes te lijf met Biodermal Anti Age

Helaas, ook jij ontkomt er niet aan: vanaf je 25e levensjaar begint je huid langzaam de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Gelukkig zijn er Biodermal Anti Age producten om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Zoals Biodermal Anti Age 40+ nachtcrème. De crème met de vitamines B3 en E verzorgt én hydrateert zowel je gezicht als je hals intensief. De huid krijgt van binnenuit meer volume en fijne lijntjes vervagen. Ligt jouw focus vooral op je ogen? Biodermal Anti Age Oogserum vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen, rimpels en wallen. Kom je weer uitgeslapen voor de dag!

Sfeer anti aging

Puistjes, onzuiverheden of mee-eters?

Gelukkig is er de populaire en effectieve Face Gel van Biodermal. Het geheim? Melkzuur zuivert de huid bij puistjes en verwijdert dode huidcellen van de opperhuid. De Face Gel zuivert, hydrateert en verzacht. In tegenstelling tot veel andere behandelingen bij puistjes en onzuiverheden, droogt deze formule je huid dus niet uit. Ook geschikt voor de meest gevoelige huid!

Winters bruin zónder de zon

Wil jij ook een mooi en gezond kleurtje tijdens de grauwe wintermaanden? Creëer een egale en zomerse gloed met Biodermal Sun Kissed Body. De hydraterende lotion geeft je lichaam een geleidelijke bruine teint.

Sfeer bruin zonder zon

Korting!

In deze feestelijke tijd van het jaar verblijdt Biodermal jou met superfeestelijke kortingen tot wel 50%! De kortingsactie loopt t/m zondag 23 december 2018 en geldt voor tientallen gezichtsverzorgingsproducten.

Winactie!

Zit de winter jou letterlijk en figuurlijk op de huid? Doe dan mee met onze winactie en scoor een heerlijk winterverwenpakket. Het helpt je beslist om daarna, letterlijk en figuurlijk, weer lekker in je vel te zitten. Meedingen? Mail dan naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Biodermal’. Deze winactie loopt tot en met 14 januari 2019.

Na afloop van de winactie krijgt de winnaar bericht van ons, waarna we de prijs zo snel mogelijk opsturen. Alle voorwaarden van deze winactie vind je hier.

Bekijk alle producten met korting Bekijk alle Biodermal gezichtsverzorging

Welke crème helpt jouw huid de winter door?