Naar boven

De nieuwe Biodermal Anti Age Olie: heb je echt aan een paar druppels genoeg?

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Elk seizoen vraagt om andere huidverzorging. Met de herfst en winter voor de deur kan je huid wel wat extra vertroeteling gebruiken, vind je ook niet? Biodermal Anti Age Olie is een rijke, voedende olie voor alle leeftijden, en je hebt aan een paar druppels genoeg. Hoe dat kan? Dat lees je in dit blog.

Nooit meer een trekkerige huid met Biodermal Anti Age Olie

In de herfst en winter krijgt je huid het best zwaar te verduren: je gaat regelmatig van (vries)kou, regen en wind, naar ruimtes waar de verwarming hoog staat en de lucht droog is. Met een trekkerige droge huid als gevolg. Gelukkig heeft Biodermal – je weet wel, dat fijne Nederlandse merk met huidproducten voor alle leeftijden en huidtypes – hier iets op gevonden: Biodermal Anti Age Olie. Een intens voedende en verzachtende olie, met natuurlijke oliën, Q10 en vitamine E, die niet vet of plakkerig aanvoelt op de huid. De oliën zijn namelijk speciaal geselecteerd op zowel hun voedende werking als op een aangenaam licht huidgevoel. En zeker in de koude maanden is het aan te raden om een olie te gebruiken, zo voorkom je bevriezing van gezicht. Olie bevriest namelijk niet!

Biodermal Anti Age Olie:
  • Verzacht en voedt de huid, zonder te plakken of vettig te zijn;
  • Zorgt voor intense hydratatie doordat Canola-olie de vochtbalans herstelt;
  • Beschermt en voedt: Spireazaadolie voedt de huid, terwijl vitamine E en huideigen Q10 de hele dag bescherming biedt tegen externe invloeden;
  • Is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen.

Getest: een paar druppeltjes is alles wat je nodig hebt

Hoe gebruik je de Biodermal Anti Age Olie? Je hebt maar een paar druppeltjes nodig om de hele dag een gehydrateerde en gevoede huid te hebben. Je kunt ’s ochtends en ’s avonds een paar druppels warm maken in je handpalmen en licht inmasseren. Of meng een paar druppeltjes door je reguliere dagcrème of foundation voor een extra zacht resultaat. Dit product is getest door 25 vrouwelijke werknemers van Omega Pharma (25 jaar en ouder) en na één keer een paar druppels te hebben aangebracht, rapporteerde 85% direct een zachtere huid te hebben, en dit steeg naar 90% na drie keer gebruik. Ook was 70% het eens met de stelling ‘De olie geeft een niet-vettig gevoel’.

Afb_Quote
Een erg fijne olie. Maakt mijn huid zacht, voelt erg fijn! Geeft een gezonde glow aan je huid. Ruikt ook prettig.
Review van lauW1 op bol.com.

Voor iedere leeftijd het juiste verzorgingsproduct

Naast Biodermal Anti Age Olie, zijn er ook twee Anti Age serums: de Biodermal Anti Age Gezichtserum 25+ en Biodermal Anti Age Gezichtserum 50+. Ook dit zijn twee echte boosters voor je huid. In het Biodermal Anti Age assortiment vind je trouwens áltijd een geschikt product voor jouw leeftijd en huidtype. Bekijk voor het hele Anti Age assortiment onze Biodermal shop, en kies het product dat aansluit bij jouw leeftijd en huidtype.

Text_in_Block

Extra tip: gebruik de olie op wintersport om je gezicht te beschermen, want olie bevriest niet!

Bekijk alles van Biodermal

Ontvang 2,50 korting op je volgende Biodermal-product!

Omdat Biodermal jouw mening belangrijk vindt, hebben we een mooie kortingsactie voor je: als je nu een review schrijft op onze website over het product van Biodermal dat jij gebruikt, krijg je 2,50 korting op je volgende Biodermal-product.

Hoe werkt het?

Maak een screenshot van jouw review en mail die samen met je adresgegevens naar weblog@bol.com onder vermelding van ‘kortingsactie Biodermal’. Je krijgt dan na 5 november 2017 zo spoedig mogelijk de kortingscode toegestuurd, zodat je met korting een nieuw Biodermal-product kunt aanschaffen.


Hoe maak jij je huid klaar voor de winter?