Naar boven

Bescherm je kind tegen de zon met Biodermal zonnebrand kids SPF 50+

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Op een warme zomerdag spelen kinderen het liefst de hele dag buiten met water in de zon. Gebruik Biodermal zonnespray of zonnemelk Kids SPF 50+ met UVA en UVB filters om de huid van je kind goed te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Beide producten zijn water- en zandbestendig dus zo kunnen de kleintjes zorgeloos de hele dag in het water en het zand spelen.

Smeren, smeren, smeren!

Kinderen zijn extra gevoelig voor de zon. De kinderhuid is nog in ontwikkeling en heeft nog niet alle beschermingsmechanismen. Smeer je kinderen daarom om de twee uur in met Biodermal zonbescherming voor kinderen om ze optimaal te beschermen op een zomerdag. Als een kind verbrandt en huidschade oploopt, kan dat niet worden teruggedraaid als ze ouder zijn. Nog een reden om extra goed te smeren!

Water én zand resistent

De Biodermal zonnemelk en zonnespray kids SPF 50+ zijn water- en zandbestendig, parfumvrij én kunnen aangebracht worden op de natte huid. Wanneer je kind net heeft gezwommen, hoef je hem of haar dus niet eerst af te drogen, maar kun je meteen de zonnebrand aanbrengen. Daarnaast bevatten de producten het Triple Moist complex. Dit zijn drie vochtherstellende ingrediënten (propanediol, glycerine en diglycerine), die elkaar versterken en een beschermend laagje op de huid aanbrengen.

Wees het goede voorbeeld

Wees je bewust van de voorbeeldfunctie die je hebt voor kinderen. Als zij zien dat hun ouders zonder zonnebrand gaan zonnen op het heetst van de dag, zullen zij zonnebescherming niet serieus nemen. Als je jezelf goed tegen de zon beschermt en blijft smeren, dan zullen oudere kinderen dit overnemen en het automatisch zelf doen.

Drie tips om je kind te beschermen tegen de zon
  • Houd baby’s en jonge kinderen altijd uit direct zonlicht.
  • Laat kinderen een zonnebril, pet en T-shirt dragen in de zomer.
  • Vermijd de zon op het heetst van de dag, tussen 11:00 en 15:00 uur.

Let op: als je tussen 7 mei en 6 juni 2018 een Biodermal zonproduct koopt dan ontvang je 1+1!

Win Biodermal zonproducten voor kinderen!

Wil jij graag Biodermal zonproducten testen? Dat komt goed uit! In ruil voor een eerlijke review geven wij namelijk maar liefst vijf keer een pakket met daarin zonproducten voor kids weg! Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Biodermal Zonnebrand kids SPF 50+’. Enne, na het schrijven van de review mag je de producten natuurlijk gewoon houden. De winactie loopt tot en met 13 mei 2018. Veel succes!

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en wordt hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Hoe bescherm jij jouw kind het beste tegen de zon?