Naar boven

Beautytips: zo begin je 2017 op je mooist

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Tot ziens 2016, hallo 2017! Welkom in het nieuwe jaar, vol nieuwe kansen. De eerste kans krijg je op een zilveren serveerschaal aangereikt in de vorm van dit blog met beautytips, zodat je het nieuwe jaar op je mooist kunt beginnen. Lees dus snel verder en benut deze kans.

Tip 1: start met het volgen van Stijl Magazine

Wist je dat we sinds vorig jaar ons eigen beauty-, health- en lifestyleplatform hebben? Jazeker! Op stijl.bol.com vind je inspirerende artikelen over de nieuwste trends en tricks op het gebied van lifestyle, beauty, verzorging en gezondheid. Xelly Cabau van Kasbergen is een van de gezichten van Stijl Magazine en ze deelt op regelmatige basis haar expertise met jou. Je kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste artikelen door regelmatig de website te bezoeken, en door stijl.bol.com te volgen op Facebook, Instagram en/of Pinterest. Wedden dat je leven (en jij) er nog mooier van wordt?

beautytips

Tip 2: bekijk de top-10 van make-uptips

In de beautywereld volgen de trends elkaar snel op. Gelukkig houden wij ze voor je in de gaten, zodat je niets mist. En om het helemaal makkelijk voor je te maken, hebben we de tien make-uptips van het moment voor je op een rijtje gezet. Zo kun je 2017 op je mooist te beginnen en loop je zeker niet achter de make-upfeiten aan. Kijken dus.

beautytips

Bekijk de make-uptips

Tip 3: kies een nieuw geurtje uit

Een nieuw jaar, een nieuw geurtje. Zo zorg je letterlijk en figuurlijk voor een fris begin. Voor jouw gemak hebben we alle frisse damesparfums op een rijtje gezet. Mooie bijkomstigheid: het merendeel van de parfums, van topmerken als Jil Sander, Hugo Boss en DKNY, is flink afgeprijsd. Sommige geurtjes zijn tot wel 50% in prijs verlaagd! Kortom, dit is het moment voor een nieuw geurtje.

beautytips

Bekijk de frisse damesparfums

Tip 4: gezond vanbinnen is gezond vanbuiten

Jep, als je lijf gezond is, dan straal je dat uit. Met vitamine D, ook wel de zonnevitamine genoemd, zorg je ervoor dat je lichaam in de winter toch wat zonne-energie krijgt. In combinatie met multivitaminen, supplementen waar bijna alle vitamines en mineralen in zitten, zorgt het ervoor dat je je fit voelt. Mits je gezond en gevarieerd blijft eten, want multivitaminen zijn een aanvulling op je voeding.

beautytips

Productspecialist Kim weet welke vitaminen goed zijn voor je en deelt die kennis met je in deze top-10 van multivitaminen.

Tip 5: shake it!

Ben je voornemens om dit jaar een paar kilo’s af te vallen? Dan hebben we een mooie kortingsactie voor je: we geven tijdelijk 25% korting op de afslankmiddelen van XLS Medical en Yokebe. Je kunt kiezen uit producten als eetlustremmers, lekkere maaltijdshakes en vetbinders.

We wensen je een gelukkig en vooral mooi Nieuwjaar!


Wat zijn jouw goede voornemens voor dit jaar?