Naar boven

Kinderen vinden insmeren pas echt leuk met Vision Kids Color SPF50+

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Moeten stoppen met spelen. Stil blijven staan. Plakkerig crème op je huid... Insmeren met zonnebrand is voor kinderen geen pretje. Dankzij de Vision Kids Color SPF 50+ zonnebrandcrème is dit verleden tijd. Plakt niet, is parfumvrij en bevat kleurparels die de witte lotion in een magische kleurenexplosie veranderen. Zo wordt insmeren een feestje voor ouder en kind!

Smeren, smeren, smeren!

Zodra in Nederland de zon schijnt, gaan we massaal het terras op, een dagje naar het strand of op de fiets naar de ijssalon. En de kinderen gaan natuurlijk mee! Maar vergeet niet je kids goed in te smeren met zonnebrand. Ook op dagen dat het bewolkt of er een waterig zonnetje is. Met Vision zonnebrand is dit zo gepiept. Het is waterbestendig, 100% parfumvrij en bevat geen parabenen. Zo verloopt een dagje uit letterlijk gesmeerd.

Maak insmeren leuk met Vision Kids Color SPF 50+

Kinderen vinden insmeren vaak best vervelend. Lang stilstaan is ook saai, maar niet met de Vision Kids Color SPF 50+. Dan wordt insmeren opeens een spel voor ouders en kinderen. De crème is gekleurd door kleurparels en wordt pas wit als alles goed is uitgesmeerd. Laat je kind het zelf uitsmeren en wanneer alle kleuren zijn verdwenen, weet je dat je kind goed beschermd is. Voor kinderen is het een soort kliederen met verf. En dat vinden ze wél leuk!

Ken jij deze drie zonbeschermingtips voor kinderen al?

Jij weet vast al dat kinderen beter niet tussen 12.00 en 15.00 uur in de zon moeten spelen en dat baby’s en jonge kinderen beter helemaal uit de zon kunnen blijven. Maar heb je ook aan deze minder voor de hand liggende tips gedacht?

  • Houd de schaduw in de gaten
    Hoe korter de schaduw, hoe sterker de zonkracht en hoe eerder we verbranden.  Houd dus je schaduw én de zonkracht in de gaten.
  • Let op gevoelige zones
    Kinderen hebben gevoelige zones die snel kunnen verbranden. Denk aan lippen, oren, tenen en de randen van het haar. Vergeet ook niet de schouders, neus en nek extra goed in te smeren.
  • Smeer ook als je de zon niet ziet
    Ook als het bewolkt is of als je kind in de schaduw speelt, dringen sterke UV-stralen door. Zorg dus ook dan voor goede zonbescherming.

Vision

Ouders opgelet: ga huidveroudering tegen met zonnebrand

Voor volwassenen is insmeren met zonnebrand geen straf. Daarom zouden we het eigenlijk iedere dag moeten doen. En wel om huidveroudering tegen te gaan. Dit wordt namelijk voor een heel groot deel veroorzaakt door UV-straling. En welk lichaamsdeel is altijd in de zon? Inderdaad, je gezicht! Ook als je de zon overdag niet ziet, is hij er wel. Bescherm je gezicht tegen huidveroudering door de zon, door iedere dag je gezicht in te smeren. Alleen dan ben je optimaal beschermd tegen rimpels en pigmentvlekken.

Vision Face Fluid is het ideale zonproduct voor je gezicht. De complete All-in-1 formule matteert en hydrateert de huid én helpt huidveroudering extra goed te voorkomen door het extract van gouden zeewier. De optimale balans tussen UVA- en UVB-filters zorgt voor een hoge bescherming tegen de zon en helpt tegen rimpels en pigmentvlekken. En erg fijn: de Face Fluid SPF 50+ en SPF 30 zijn te combineren met foundation en andere make-up. Bovendien zit er op geselecteerde producten van Vision nu tijdelijk een mooie korting.

Naar alle Vision zonproducten

Vision

 


Wat is jouw favoriete Vision anti-zonnebrand product?