Naar boven

Nieuwe Biodermal P-CL-E Olie vermindert de zichtbaarheid van striae en littekens en verbetert de huidelasticiteit

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Striae tijdens je zwangerschap helpen voorkomen? Of minder zichtbare littekens? Probeer dan de nieuwe P-CL-E Olie van Biodermal. De olie is samengesteld uit natuurlijke oliën en vitaminen die de zichtbaarheid van striae en littekens helpen verminderen. Ook helpt de olie bij een droge huid en verbetert het de huidelasticiteit. Wil jij de nieuwe P-CL-E Olie proberen, doe dan mee aan de winactie en win een Biodermal-verzorgingspakket.

Twee keer per dag

Striae door je zwangerschap of aankomen; helaas kun je de rode of witte huidstriemen niet altijd voorkomen. Als je toch striae krijgt kan de nieuwe P-CL-E Olie van Biodermal daarbij helpen. De P-CL-E Olie bevat natuurlijke oliën die helpen bij het verminderen van de zichtbaarheid van rode en witte striemen en littekens. De olie bevat vitamine E,C en B5 en ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Naast de vitamines maken Camelina, Shea en Canola-olie de huid soepel en verbeteren ze de huidelasticiteit. Masseer tijdens je zwangerschap je groeiende buik twee keer per dag in met de P-CL-E Olie om zo striae te helpen voorkomen of de zichtbaarheid te helpen verminderen en je huid goed elastisch te houden. En een extra pluspunt: Biodermal P-CL-E Olie is ook heel geschikt voor een droge of gevoelige huid!

Verstevig en voed je huid

Biodermal heeft voor elke huid een product dat past bij jouw behoeften. Zo is er de anti-agelijn die helpt rimpels te verminderen, de huid verstevigt en ondersteunt. De Biodermal anti-age lijn is ingedeeld op leeftijd. Zo beschermt de Anti Age 25+ serum je tegen vroegtijdige huidveroudering. Vanaf je 40ste neemt de celvernieuwing in je huid met 30% af en is er een speciale 40+ dagcrème die helpt rimpels te verminderen. Zo is er voor elke leeftijd van 25 tot 60+ een product met de juiste ondersteuning en ingrediënten voor jouw huid.

Verzorg je huid in de zon

Met deze tropische zomer is het belangrijk om te blijven smeren, ook als je al een bruin kleurtje te pakken hebt. De Biodermal zonverzorgingslijn heeft voor elke huid een zonbeschermingsproduct. Zo is er de zonnemelk voor de gevoelige huid, een matterende gezichtsbescherming, een speciale anti-age lotion voor het gezicht en after sun om je huid mee af te koelen, na een zonnige, zomerse dag. Ook voor kinderen is het opletten geblazen. Wanneer zij verbranden en huidschade oplopen, kan dat niet meer worden terug gedraaid als ze ouder zijn. Voor kinderen is er daarom de speciale 50+ zonnespray die water en zandresistant is. Wanneer je kindje dan net uit de zee of het zwembad komt, kun je kleintje meteen insmeren en hoef je hem of haar niet eerst af te drogen. Handig!

Ook nieuw van Biodermal: intensief hydraterende en voedende handcrème!

Ook een nieuwe toevoeging aan de uitgebreide Biodermal huidverzorgingslijn is de Biodermal Handcrème. De crème geeft de huid maar liefst 24 uur lang een intensieve hydratatie. Daarnaast voedt en versterkt het de huidbarrière, zodat je handen heerlijk zacht en soepel aanvoelen.

Ontdek alle Biodermal huidverzorgingsproducten

Win een Biodermal-verzorgingspakket!

Maak maar wat ruimte vrij in je badkamerkastje, want door mee te doen met deze winactie maak je kans op Biodermal-verzorgingspakket! In het verzorgingspakket zit natuurlijk de nieuwe P-CL-E olie en de nieuwste Biodermal handcrème. Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je naam en adres naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Biodermal’. Deze winactie loopt tot en met 9 september 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en wordt hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Wat is jouw favoriete huidverzorgingsproduct van Biodermal?