Naar boven

Stoppen met roken? Met NiQuitin verdubbel je jouw slagingskans!¹

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Wil je in het kader van Stoptober ('28 dagen niet roken in oktober') stoppen met roken? Met de NiQuitin Transparante Pleister sta je er niet alleen voor en lukt het je vast om ook na oktober niet meer te roken.

Stoppen met roken: hoe houd je het vol?

Oktober staat niet alleen in het teken van Dierendag, maar ook van Stoptober: de maand waarin je samen probeert om 28 dagen niet te roken. Door hieraan mee te doen – en NiQuitin te gebruiken – vergroot je de kans om het vol te houden met een factor vijf – aldus de website van Stoptober. Hoe dan ook: in het kader van Stoptober vertellen we je in dit blog alles over de transparante pleisters van NiQuitin.

Want als je stopt met roken, zul je al snel merken dat je toch héél graag een sigaret wil. Ook is de kans groot dat je ontwenningsverschijnselen krijgt. Denk aan hoofdpijn, trillen, misselijkheid, prikkelbaarheid en slapeloosheid. Om deze ontwenningsverschijnselen te verminderen én de behoefte aan een sigaret af te bouwen, kun je gebruikmaken van NiQuitin. We gaan je in dit blog uitleggen hoe NiQuitin de kans om te stoppen met roken verdubbelt.

Blijf 24 uur in controle met de NiQuitin Transparante Pleister

Dubbel zoveel slagingskans als je wilt stoppen, hoe fijn is dat? Het is klinisch bewezen dat NiQuitin Transparante Pleister de kans om te stoppen met roken verdubbelt. Maar wat maakt de pleisters van NiQuitin nou zo effectief? De transparante pleister is voorzien van Smart Control™ Technology die snel, therapeutische, nicotine afgeeft. Hiermee zorgt één onopvallende pleister de hele dag voor een gelijkmatige afgifte, waardoor je minder behoefte hebt aan een sigaret en de ontwenningsverschijnselen verminderen.

Stoppen met roken stappenplan

Snel minder trek met zuigtabletten

“Even een sigaretje doen?” Hoe vastbesloten je ook bent, het is soms ontzettend moeilijk om die ene sigaret te weerstaan. Op het werk bijvoorbeeld, of tijdens een avondje in de kroeg. Daarom is er ook de NiQuitin Minizuigtablet, om snel de onverwachte trek in een sigaret te stillen. De kleine zuigtabletten van NiQuitin geven wel twee tot drie keer sneller de volledige dosis therapeutische nicotine af dan andere nicotine zuigtabletten. Voortaan kun jij dus zelfverzekerd “Nee dank je, ik bent gestopt met roken” antwoorden. En onthoud: iedere sigaret minder is een overwinning. Yes you can!

Bekijk alle producten van NiQuitin

NiQuitin bevat nicotine. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Niet te gebruik bij hartklachten. Niet gebruiken bij kinderen onder de 12 jaar en niet-rokers. NiQuitin Transparante Pleister dient niet gebruikt te worden door incidentele rokers. De producten van NiQuitin dienen niet gelijktijdig gebruikt te worden. ¹versus placebo. KOAG/KAG 24-0817-1240


Durf jij de uitdaging aan? Of ben je al gestopt?