Naar boven

Rimmel London Match Perfection foundations: de perfecte match met jouw huid

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Op zoek naar de juiste foundation voor jouw huid? Dan kun je met de Match Perfection collectie van Rimmel London je geluk niet op! Deze foundations zijn namelijk gemaakt om perfect te matchen met jouw huidskleur. En dat is slechts een van de bijzondere eigenschappen van deze nieuwe make-up musthave.

Make-up-match made in heaven

Rimmel London kennen we allemaal van de kenmerkende London look: edgy, kleurrijk en speels. De basis voor die krachtige look wordt al gelegd bij het kiezen van de juiste foundation: een zoektocht die nogal een opgave kan zijn. Geloof ons, we’ve all been there. Gelukkig introduceert Rimmel London met de Match Perfection collectie een foundationlijn die perfect aansluit op ieders huidtype. Yep, ook op de jouwe! De uitgebreide collectie bestaat uit talloze kleurtinten én is voorzien van een unieke formule met SPF 20. Zo zorgen de producten voor een stralende huid. Een huid die zichtbaar verbeterd is en opvallend fris oogt.

Ontdek de Match Perfection collectie

24h-moisture complex: een etmaal hydratatie

Na een paar uur je foundation opnieuw aanbrengen? Dat is nergens meer voor nodig. De Match Perfection Foundations hydrateren namelijk tot 24 uur lang. En dat komt vast goed uit met jouw drukke bestaan! Dankzij de moisturizer bestanddelen en vitamine E blijft de huid zelfs al die tijd beschermd tegen externe factoren. Een onzichtbare dekking die jou een heerlijk gehydrateerd gevoel geeft.

Rimmel London Match Perfection

Rimmel London verbindt huid en foundation

De foundations worden gekenmerkt door de gewichtloze gladde textuur die zich perfect mengt met je huid. Zo ontstaat een bijzondere synergie tussen huid en foundation. Ook hebben alle producten uit de Match Perfection collectie een natuurlijke finish, wat bijdraagt aan een gezonde look. Uiteraard maskeert deze make-uplijn de grove poriën en donkere kringen in het gezicht. Maar daar blijft het niet bij; de rijke formule vermindert ook daadwerkelijk je imperfecties.

Rimmel London Match Perfection
Stralende make-uplook
Rimmel London Match Perfection
Egale huid tot 24 uur
Rimmel London Match Perfection
Natuurlijke finish
Rimmel London Match Perfection
Vermindert imperfecties

Doseren, aanbrengen en stralen

Dat Rimmel London al meer dan 180 jaar ervaring op zak heeft, merk je aan alles. Zo is de Match Perfection Foundation voorzien van een ingenieus pompje waarmee je de foundation uitstekend kunt doseren. Met slechts een paar druppels op je kwast of spons kun je heel eenvoudig een egale en toch natuurlijke look creëren.

Rimmel London Match Perfection

Ontdek Rimmel London Match Perfection

De Rimmel London Match Perfection collectie is wereldwijd geliefd bij echte powervrouwen. De foundations zijn zelfs zó populair, dat Rimmel London het aantal shades nog verder heeft uitgebreid. Dit maakt de collectie met recht perfect voor ieder huidtype en iedere huidtint.

Wil jij ook flawless voor de dag komen met een gezonde, egale uitstraling? Leg je huid dan in de watten met de kwaliteitsproducten van Rimmel London. Je hebt immers maar 1 huid, en die verdient enkel the best of the best!

Get the London look

Zit jouw make-up spot on? Post jouw perfecte basis voor de London look op social media met de hashtags #MatchPerfection en #FindYourMatch. 


Gebruik jij een koele, warme of neutrale foundation-tint?