Naar boven

Garnier UV-waterspray: eindelijk zonbescherming die niet plakt

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Elke zonnebrandcrème belooft niet plakkerig te zijn, maar negen van de tien keer blijkt dit toch het geval te zijn. Niet bij de Garnier Ambre Solaire UV-waterspray. Dit revolutionaire zonnebrandproduct bestaat uit 50% water en 50% olie en plakt daarom echt niet. Of het dan wel goed beschermt? Absoluut. In dit blog lees je er alles over.

Plakt écht niet

De Garnier Ambre Solaire UV-waterspray is de eerste spray met een hoge bescherming in een waterige structuur. Na het insmeren, trekt het direct in en plakt je huid niet. Echt niet! Hoe het kan dat dit product niet plakt? De unieke waterspray bestaat uit 50% water en 50% olie. Ook is aloë vera water een geheim ingrediënt dat je huid verfrist en hydrateert. Na het insmeren voelt je huid daarom superzacht en verzorgd aan. De UV-waterspray beschermt je huid tegen UVA en UVB-zonnestraling én spoelt niet meteen weg als je een frisse duik neemt. De spray is verkrijgbaar in SPF factor 20 en 30 in een fles van 150 ml en is geschikt om een lichte huid snel een kleurtje te doen krijgen.

Schudden, sprayen en smeren

Voordat je begint met insmeren, schud je de fles een paar keer goed op en neer om het water en de beschermingsolie goed te mixen. Spuit de spray in ruime hoeveelheid op je lichaam. Als je niet genoeg smeert, wordt het beschermingsniveau van de factor verlaagd. Goed smeren dus! Bijvoorbeeld op één arm: vier keer spuiten. Verdeel de spray gelijkmatig over de huid door het flink uit te smeren. Vergeet gevoelige plekken niet zoals de haarlijn, de plekjes tussen je vingers en tenen, oren en je oogleden.

Ontdek de Garnier Ambre Solaire UV-waterspray

Ambre solaire uv waterspray

 


Reageer hier en praat mee!