Naar boven

Partynagels met de Sally Hansen Holiday Decadence Collectie

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Heerlijk, de feestdagen staan voor de deur! Volop gelegenheden dus om je lekker helemaal op te tutten. Jouw partylook is natuurlijk niet compleet zonder feestelijk gelakte nagels. Beautymerk Sally Hansen begrijpt dit als geen ander en introduceert net voor de feestdagen haar Holiday Decadence Collectie.

Zes partyproof kleuren

Sally Hansen weet precies wat jij nodig hebt om deze feestdagen op zijn paas… euh… kerstbest voor de dag te komen. Alle zes de kleuren uit de Holiday Decadence Collectie bezorgen je een instant party feeling. Maak kennis met de zes partyproof kleuren!

Van sparkling zilver tot dieprood

Ga jij met Nieuwjaar voor de glitter and glamour look? Pak dan uit met het zilverkleurige Make it N-ice (#064) of het sprankelende Sprinkled with Love (#066). Een verleidelijke kerst in de planning? Lak je nagels zwoel rood met de kleuren Good Cheer-y (#062) of Frosted Berries (#063). Trek je dit feestseizoen jouw klassieke little black partydress weer een paar keer uit de kast? Dan kies je voor de perfecte match met de kleuren Garnish Attention (#065) of het subtiele I Tiramis-you (#61). Je ziet het: met deze zes kleuren creëer je de perfecte look voor ieder feest!

Revolutionaire gelnagellak

De Holiday Decadence Collectie is een aanvulling op de Miracle Gels van Sally Hansen. Met Miracle Gel nagellak geniet je extra lang van je gekleurde nagels. De revolutionaire gelnagellak breng je in slechts twee stappen aan. Je begint met twee laagjes Miracle Gel Color Coat, gevolgd door een laag van de Miracle Gel Top Coat 2.0. Daarna zien je nagels er tot wel veertien dagen perfect uit. Lang genoeg voor de feestdagen dus. Tenzij je tussendoor van kleur wilt wisselen natuurlijk!

Bekijk alle Miracle Gel artikelen

Sally Hansen kleurt nagels wereldwijd

Het Amerikaanse beautymerk Sally Hansen is al in 1946 opgericht en werd wereldberoemd met de legendarische ‘Hard As Nails’ nagellak. Door steeds opnieuw innovatieve formules en betaalbare producten voor vrouwen wereldwijd te bedenken, is Sally Hansen nog altijd relevant. Het prijswinnende merk verspreidde al ruim 300 verschillende kleuren in meer dan 50 landen. Maar het merk is tegenwoordig zo veel meer dan alleen nagellak. Sally Hansen verkoopt bijvoorbeeld ook beauty tools, zelfbruiners en producten voor nagelbehandeling. Van alle beautymarkten thuis dus!

Sally Hansen sfeer

Sally Hansen nailed it

Oprichtster Sally Hansen was een heuse powerhouse in het Amerika van de jaren 40 en 50. In tijden waarin de meeste Amerikaanse vrouwen het huishouden runden, trotseerde ze de weerstand van haar ouders, drie echtgenoten en de samenleving om haar bedrijf op te zetten. Hansen groeide uit tot een onbevreesde beautyonderneemster, een vernieuwster én een stijlicoon. En deze feestdagen kunnen jij en je nagels daar een eerbetoon aan brengen!

Winactie!

Kun jij niet wachten om de hand te leggen op deze partyproof nagellak? Door mee te doen met deze winactie maak je kans op de hele Sally Hansen Holiday Decadence Collectie! We mogen deze prijs maar liefst 5x weggeven. Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Sally Hansen’. Probeer hierna niet te veel te nagelbijten, maar wacht rustig af. De winactie loopt tot en met 2 december 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons, waarna we de prijzen zo spoedig mogelijk opsturen. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

Ga naar de Sally Hansen shop op bol.com

Met welke kleur nagellak ga jij deze feestdagen stralend in?