Naar boven

Met deze producten kom je fluitend de winter door

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

De klok is een uur teruggezet en je korte broek heb je al weken niet meer aangehad. Er is geen ontkomen meer aan: de winter staat voor de deur! Zie jij op tegen die kou en donkere dagen die zo onlosmakelijk met dit seizoen verbonden lijken te zijn? Dan is het nu tijd om je kastje te vullen. Want deze producten helpen je de winter te trotseren!

KOAG/KAG-nummer: 24-1118-1892

Davitamon Vitamine D: zon in een potje

Vitamine D is belangrijk voor een normale werking van je spieren en het behoud van sterke botten en tanden. Best belangrijk spul dus! Maar in de winter kan het soms lastig zijn aan je dagelijkse dosis vitamine D te komen. Een van de belangrijkste bron ervan is namelijk – jawel – de zon.

Zit overwinteren op de Bahama’s er voor jou niet in? Geen zorgen. Dan kan het goed zijn om Davitamon Vitamine D 1x per week te gebruiken als aanvulling op een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Bijzonder aan dit product: je hoeft maar één keer per week vitamine D in te nemen, als aanvulling op de voeding. Je lichaam slaat de vitamine op en zorgt er zelf voor dat er dagelijks een dosis vrijkomt. Zo hoef je er dus niet elke dag aan te denken. Wel zo handig! De Gezondheidsraad adviseert aan de volgende bevolkingsgroepen, naast de normale voeding, gedurende het hele jaar dagelijks 10 microgram extra vitamine D in te nemen:

  1. Mensen met een donkere huidskleur.
  2. Mensen die onvoldoende buiten komen (minder dan 15 minuten per dag tussen 11.00 en 15.00 uur).
  3. Vrouwen die zwanger zijn.
  4. Vrouwen van 50 t/m 69 jaar.

Voor elke doelgroep heeft Davitamon een passend vitamine D-product.

Bekijk alles van Davitamon op bol.com

Hoe’st nou? Hoestdranken van Bronchostop

Hoest jij in de winter soms de longen uit je lijf? En is het soms een vastzittende hoest en de andere keer zo’n vervelende droge kriebelhoest? Goed nieuws: de hoestdranken van Bronchostop verlichten beide soorten. De honing en heemswortel in Bronchostop Direct met Honing werken als een balsem. De balsem bedekt het ontstoken slijmvlies in de keel en verzacht. Voor kinderen vanaf 1 jaar is er Bronchostop Direct met Honing Junior. Bronchostop Direct met Honing is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

In Bronchostop Hoestdrank zit tijm- en heemswortelextract en dat zorgt voor een verzachtende en slijmoplossende werking. Goed om te weten: geen van de hoestdranken bevat alcohol of slaapverwekkende ingrediënten. Bronchostop Hoestdrank is een traditioneel kruidengeneesmiddel. De indicaties zijn uitsluitend gebaseerd op reeds lang bestaand gebruik. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bekijk alles van Bronchostop op bol.com
Interactieve afbeelding Bronchostop
+
+
+
+
+
+

Spray it away met neusspray van Coldrex

Haalde jij je neus op voor de winter, maar loop je nu toch te snotteren? Coldrex neusspray opent een verstopte neus binnen 2 minuten.* De spray bestaat uit een mix van mineraalrijk hypertoon zeewater en etherische oliën. De spray is effectief en tegelijkertijd zacht voor de neus. Je kunt ‘m langdurig gebruiken zonder dat er gewenning optreedt,** maar spray ieder neusgat niet vaker dan 6 keer per dag. Spray it away, die snotneus!

* In een klinische studie onder 50 gebruikers ervaarde 80% verlichting binnen 2 minuten.
** Tot maximaal 30 dagen achtereenvolgend. Zodra de klachten terugkomen, kan de behandeling worden herhaald.

Coldrex neusspray is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Antigrippine: voor als je het flink te pakken hebt

Alle maatregelen ten spijt, ineens kan koning Winter je toch bij de lurven grijpen. En daar lig je dan. Met een flinke verkoudheid of griep en alle klachten van dien: koorts, hoofdpijn, spierpijn en oh zo moe. Antigrippine Tabletten of Antigrippine Poeder voor drank zijn er voor koorts en pijn bij griep en verkoudheid. De werkzame stoffen in Antrigrippine tabletten zijn paracetamol, coffeïne en vitamine C. De werkzame stoffen in Antigrippine poeder voor drank zijn paracetamol en vitamine C. Paracetamol werkt koortsverlagend en pijnstillend. Coffeïne in de Antigrippine tabletten kan het effect van paracetamol versterken. Beterschap!

Antigrippine producten zijn geneesmiddelen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

KOAG/KAG-nummer: 24-1118-1892

Winactie!*

Maak maar wat ruimte vrij in je badkamerkastje, want door mee te doen met deze winactie maak je kans op een pakket voor de winter. Met Davitamon Vitamine D en Weerstand Compleet, Bronchostop Direct en heerlijke gezichtsverzorging van Biodermal kom jij de winter wel door.

We mogen deze prijs 1 keer weggeven. Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Producten voor de winter’. Hierna is het een kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 9 december 2019.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons, waarna we de prijzen zo spoedig mogelijk opsturen. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

*Geen aankoopverplichting


Welk middel heb jij ’s winters altijd in je badkamerkastje?