Naar boven

Op elke leeftijd lekker in je vel met Davitamon

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Vitamine D, magnesium, vitamine C en B: in bepaalde levensfases heb je een andere vitamine- en mineralen behoefte. Davitamon heeft speciaal voor elke levensfase een product. Lees hier welke voedingssupplementen voor jou een goede aanvulling kunnen zijn op je voeding.

Zwangerschap

Als je zwanger wilt worden of zwanger bent, heb je andere hoeveelheden van bepaalde vitamines en mineralen nodig, zoals verhoogde hoeveelheid foliumzuur. Davitamon heeft speciaal voor vrouwen die zwanger willen worden en zwanger zijn  Davitamon Foliumzuurtabletten ontwikkeld. Foliumzuur wordt namelijk gebruikt bij de vorming van de placenta. Tijdens de zwangerschap wordt naast foliumzuur ook extra vitamine D3 aanbevolen. Bol.com heeft speciaal voor (toekomstige) moeders een pakket samengesteld, met belangrijke vitamines en mineralen. Dit bevat twee keer Davitamon Compleet Mama (voor vóór en tijdens de zwangerschap), Davitamon Mamafit (voor na de zwangerschap) en Davitamon Vitamine D Olie en Davitamon Vitamine K Olie voor je baby.

davitamon
+
+
Davitamon Mama + Baby kit
Davitamon
€ 39,99

Lees voor gebruik van Davitamon voedingssupplementen altijd goed de verpakking en mogelijk bijgevoegde gebruiksaanwijzing. Raadpleeg een arts als je ook medicijnen gebruikt.

Baby’s en peuters

In het eerste levensjaar groeit een baby als kool. Het lichaam van je kleintje is enorm in ontwikkeling en het kan verschillende vitamines gebruiken om die groei te ondersteunen. De meeste voedingsstoffen krijgt je baby uit borstvoeding of flesvoeding, maar hij/zij krijgt niet genoeg vitamine D en K binnen via de voeding. Het advies van de Gezondheidsraad voor vitamine D is voor baby’s en kinderen tot 4 jaar het hele jaar door 10 µg extra vitamine D. Davitamon heeft daarom speciaal voor baby’s en jonge kinderen vitamine D olie en vitamine D aquosum. Davitamon Vitamine D Olie is suikervrij en Davitamon Vitamine D Aquosum is op waterbasis met anijssmaak.

Tip: geef ze op een vast moment van de dag een theelepel olie, zodat het onderdeel wordt van een ochtend-, middag- of avondritueel.

Kinderen en tieners

Ook voor kinderen heeft Davitamon speciale multivitamines ontwikkeld die een goede aanvulling zijn op de dagelijkse voeding. Deze multivitamines zijn verkrijgbaar in de vorm van lekkere kauwtabletten of gummies. Het bevat vitamine C wat bijdraagt aan een goede weerstand. En verschillende B-vitamines (B1, B3, B6, B11, en B12) die goed zijn voor het geheugen en concentratievermogen.

Tieners kunnen wel eens kieskeurig zijn wat eten betreft. Daarom kunnen ook tieners soms wat extra vitamines en mineralen gebruiken, als aanvulling op de voeding. Daarom biedt Davitamon ook voor deze levensfase specifieke multivitamine producten aan, zoals Davitamon Tiener 12+ of Davitamon Tiener 12+ Omega-3 Visolie.

Volwassenen

Het lukt niet altijd iedereen om dagelijks gezond en gevarieerd te eten. Het drukke leven kan dit soms belemmeren. Ook voor volwassenen is het nog steeds belangrijk om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Soms kan je wel wat extra’s gebruiken. Voor volwassenen is er Davitamon Elke Dag. Dit is een multivitamine met 22 essentiële vitamines en mineralen. Daarnaast heeft Davitamon ook nog een lijn voor ondersteuning van het energieniveau1 (Davitamon Energie Boost) en voor ondersteuning van de weerstand2 (Davitamon Compleet Weerstand).

1= Vitamine B2, B3, B6, B12 en ijzer
2= Vitamine A, B6, B11, B12, C, D, koper, selenium, ijzer en zink

50-plussers

We willen er niet graag aan toegeven, maar wanneer je de 50 gepasseerd bent kan je lichaam soms wel wat extra ondersteuning gebruiken. Zo adviseert de Gezondheidsraad aan vrouwen vanaf 50 jaar, om dagelijks 10 µg extra vitamine D in te nemen. Voor mensen vanaf 70 jaar is dit advies 20 µg extra vitamine D per dag. Naast de specifieke vitamine D producten is er ook een speciale multivitamine voor volwassenen vanaf 50 jaar, namelijk Davitamon Actifit50+. Voor volwassenen vanaf 65 jaar is er Actifit65+. Beide producten bevatten de geadviseerde hoeveelheid vitamine D en daarnaast ook ginseng wat bijdraagt aan vitaliteit.

Ook hebben vrouwen rond de 50 vaak met de overgang te maken. Deze kan vaak verschijnselen met zich meebrengen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen. Om ook in deze fase van je leven ondersteuning te beiden heeft Davitamon Compleet Femfit Overgang. Het bevat onder andere cimicifuga racemosa, wat helpt bij opvliegers & nachtelijk transpireren.

Nu nieuw bij bol.com: bespaar continu!

Jouw persoonlijke herhaalservice! Het werkt heel eenvoudig. Jij kiest jouw producten, geeft aan hoe vaak je deze wilt ontvangen en krijgt elke keer de laagste prijs. Zo heb je altijd jouw Davitamon supplement in huis en grijp je nooit meer mis.

Bekijk alle Davitamon voedingssupplementen

KAG NR: 24-0618-0858


Welk voedingssuplement slik jij en waar helpt het jou bij?