Naar boven

Scoor tijdens de Beautyweken je favoriete beautyproduct met korting

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Zonder welk beautyproduct kun jij niet leven? Is het je parfum die je elke dag draagt, je favoriete mascara of je levensreddende concealer om wallen weg te werken? Tijdens de Beautyweken ontvang je twee weken lang korting op al jouw favoriete beautyproducten. En naast hoge kortingen, maak je elke dag kans om een beautypakket ter waarde van 180 euro te winnen!

Twee weken lang korting tijdens de Beautyweken

Hoeveel beautyproducten gebruik jij eigenlijk op een dag? Je begint met die heerlijk ruikende coconut oil shampoo in de ochtend onder de douche, je geeft je wimpers een boost met de unlimited L’Oréal Paris mascara en vergeet je favoriete sculpting kwasten voor een avondje uit niet én het afhalen van je make-up met verzorgend micellair water. Je hebt het misschien niet eens door, maar het kunnen zo twintig beautyproducten op een dag zijn. Komt het mooi uit dat nu de Beautyweken starten op bol.com: twee weken lang ontvang jij korting op heel veel beautyproducten van L’Oreal Paris, NIVEA, Maybelline, Garnier, Biodermal, Love, Beauty & Planet, essie & Real Techniques. Dat wordt inslaan!

Check hier hoeveel korting je krijgt op jouw beauty essentials:

Check hier alle Beautyweek kortingen

beautyweken

Win een beautypakket ter waarde van 180 euro!

Wij zijn heel benieuwd wat het product is waar jij geen dag zonder kunt. Welk product koop jij al jarenlang steeds opnieuw en mag echt niet ontbreken in jouw make-uptasje of badkamerkastje? Mail je favoriete product naar ons en je maakt kans op een beautypakket ter waarde van 180 euro! Zie op de afbeelding hieronder welke producten er allemaal in zitten. En we mogen maar liefst twee weken lang elke dag dit pakket weggeven! Mail je favoriete product samen met je naam en adresgegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Beautyweken’. De winactie loopt van 27 augustus tot en met 9 september 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en wordt hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

beautyweken


Welk beautyproduct mag nooit ontbreken in jouw make-uptasje?