Naar boven

Je wimpers stralen met Max Factor Volume Infusion Mascara

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Yes, de feestdagen staan voor de deur! Tijd om jezelf weer eens lekker op te doffen. Jurkje aan, hakjes eronder en natuurlijk extra feestelijke make-up. Prachtige, volle wimpers maken je look helemaal af. En die volle wimpers krijg je met de nieuwe Max Factor Volume Infusion Mascara. Feestelijk nieuwtje: als je meedoet aan de winactie, maak je kans op deze supermascara!

Wimpers waar je u tegen zegt

Iedereen kent het wel: een mascara die in eerste instantie veel body en volume aan je wimpers geeft, maar later droog en korrelig wordt. Dat is niet best voor je kwetsbare wimpers. Met de Max Factor Volume Infusion Mascara is dit probleem verholpen. De zwarte mascara geeft een geweldig volume-effect en creëert prachtige, zachte wimpers met een gezonde uitstraling.

Sfeer

Mooi én verzorgend

Wat is het geheim van de Volume Infusion Mascara? We onthullen het graag! De mascara bestaat uit een twee-in-één-formule met keratine en biotine. Daarmee biedt het ‘t beste van twee werelden: volume én verzorging. Je brengt de mascara aan met een zacht vezelborsteltje. Wimpers worden voller, langer, gezonder en veerkrachtiger. Perfect voor de indrukwekkende volumineuze wimperlook waar je altijd al naar verlangde dus!

Sfeer 2

Max Factor luistert naar jou

Max Factor luistert naar vrouwen en kijkt naar hun manier van leven. Dáár putten ze, al ruim honderd jaar lang, inspiratie uit voor alle make-up en tools die ze ontwikkelen. Het doel van de oprichter destijds was om de natuurlijke schoonheid van vrouwen benadrukken. Volgens Max Factor is er nu een nieuw beautytijdperk aangebroken, waarin looks hand in hand gaan met verzorging. De introductie van de Volume Infusion Mascara past daar naadloos bij, aangezien het is ontworpen om gezonde wimpers met een oogverblindende en stralende oog-look te creëren. Laat die feestdagen dus maar komen!

Winactie

Kunnen jouw wimpers deze feestdagen wel wat extra volume gebruiken? Doe dan mee met de winactie en maak kans op Max Factor Volume Infusion Mascara. We geven deze prijs maar liefst 10 keer weg. Meedoen? Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Max Factor’. Deze winactie loopt tot en met 9 december 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons, waarna we de prijzen zo spoedig mogelijk opsturen. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

Sfeer 3

Bekijk alle make-up van Max Factor

Welke make-up gebruik jij om je feestelijke look helemaal af te maken?