Naar boven

Gouden combi: The Jewelry Collection zilveren en gouden sieraden

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Het is een ongeschreven regel die – gelukkig – steeds vaker verbroken wordt: zilveren en gouden sieraden combineer je niet. Onzin! Zilver en goud zijn juist práchtig in de mix. Wil jij deze kerst (en daarna) schitterend voor de dag komen? Check dan de gouden en zilveren sieraden van The Jewelry Collection en combineer er lustig op los. Je maakt nu ook nog eens kans op hun populaire armband met veermotief!

Zilver én goud: niet meer fout

Goud draag je met goud en zilver met zilver. Zo simpel was de regel vroeger. Maar sinds een paar dare devils besloten lak te hebben aan deze etiquette, dragen steeds meer mensen de frisse combinatie van gouden en zilveren sieraden. Het is een typische, onverwachte, maar eigenlijk juist perfecte combi. Net zoals chocolade met een pepertje erin of aardbeien met balsamico (ja, echt). Als je het eenmaal hebt geprobeerd, wil je niet anders!

Sfeer 1

Zo slaagt jouw zilver- en goudlook

Sta je te popelen om je outfit compleet te maken met een mix van gouden en zilveren sieraden? We hebben een paar simpele tips voor je zodat je nieuwe look meteen perfect uit de verf komt:

  1. Combineer het liefst gouden en zilveren sieraden die qua stijl op elkaar lijken. Zoals bijvoorbeeld deze elegante zilveren ketting met vergulde hanger in combinatie met goudkleurige oorbellen, allebei van The Jewelry Collection. Bij zowel de ketting als de oorbellen komt de chique ronde vorm terug. Een perfecte match dus!
  2. Zorg voor een goede balans tussen zilver en goud. Precies 50/50 hoeft het niet te zijn, maar één zilveren sieraad tussen drie gouden sieraden valt misschien een beetje uit de toon.
  3. Het mooie contrast tussen zilver- en goudkleurige sieraden komt het best tot zijn recht bij een minimalistische outfit. Denk aan je little black dress of een eenkleurig broekpak. In combi met drukke printjes en patronen wordt het namelijk wel een heel bonte mix.

In één sieraad het beste van twee werelden

Is het combineren van een zilveren armband met gouden kettingen of ringen voor jou een te grote stap? Of vind je het gewoon heel mooi om goud en zilver in één sieraad te combineren? Dan bieden de tweekleurige sieraden van The Jewelry Collection uitkomst. Zoals dit zilveren kettinkje met geelgoud verguld hartje, een stijlvolle ketting die door de subtiele kleurencombinatie meteen opvalt.

Sfeerafbeelding sieraden los

The Jewelry Collection is tijdloos en trendy tegelijk

De sieradenmakers van The Jewelry Collection hebben hun ogen en oren altijd open om de laatste trends te signaleren. Omdat ze weten dat je graag varieert in je stijl, zorgen ze ervoor dat hun collectie regelmatig wisselt. Je zit bij The Jewelry Collection altijd goed voor zowel tijdloze basics als trendy eyecatchers. De sieraden zijn steevast gemaakt van hoogwaardig materiaal. Je schaft dus een sieraad aan voor het leven – of je nu voor goud, zilver of een combinatie gaat. Bekijk de nieuwste sieraden en begin te combineren!

Winactie

Wil jij iemand verrassen met een armband met veermotief om door een ringetje te halen? Of draag je deze juweel van een armband graag zelf? Doe dan mee met onze winactie! Wij geven deze bijzondere zilveren schakelarmband met veer 2x weg. Meedoen? Stuur een e-mail naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie The Jewelry Collection’. De actie loopt tot en met 14 januari 2019.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons, waarna we de prijzen zo snel mogelijk opsturen. Alle voorwaarden van deze winactie vind je hier.

Bekijk alles van The Jewelry Collection
1/6
Aanbevolen

Welke sieraden combineer jij het liefst met elkaar en waarom?