Naar boven

WOOOF geeft je hond én baasje alles wat ze nodig hebben

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Iedereen die alleen het beste wil voor z'n trouwe viervoeter, zorgt ervoor dat z'n hond gezonde voeding binnenkrijgt die perfect op hem is afgestemd. WOOOF bewijst dat dat geen fortuin hoeft te kosten.

Kritisch

We letten steeds beter op onze voeding en worden overspoeld door de een na de andere foodhype. We drinken groentesmoothies, zorgen ervoor dat we niet teveel suiker binnenkrijgen en zijn voorzichtig met bewerkt voedsel. Als je het zo bekijkt, is het dus niet zo vreemd dat WOOOF heel kritisch kijkt naar de ingrediënten die ze gebruiken in hun hondenvoer.

hondenvoeding

Uitgebalanceerd voedingspatroon

WOOOF komt daarom met hondenbrokjes die een hond alles geven wat het nodig heeft, maar dan minus de suiker, gluten, soja of bietenpulp. Want wat een hond binnenkrijgt heeft, net als bij mensen, direct invloed op hoe hij zich voelt en hoe hij functioneert. Een uitgebalanceerd voedingspatroon is voor je beste maatje immers net zo belangrijk als voor jou. Het zorgt voor een glanzende vacht en voldoende energie.

Behoefte
Maar ja: hoe weet je waar jouw hond behoefte aan heeft? Hondenvoeding moet met zorg worden samengesteld en de perfecte balans van vetten, mineralen, eiwitten en vitamines omvatten. Omdat geen hond hetzelfde is, onderscheidt WOOOF vier verschillende voedingsbehoeftes:

  1. De puppy. Een klein hondje heeft genoeg energie nodig om zich te ontwikkelen en voldoende weerstand op te bouwen.
  2. De werkende hond. Het type hond dat niet vaak genoeg uitgelaten kan worden en dus veel beweegt. Deze viervoeters hebben behoefte aan een ‘High Energy’-brok.
  3. De gevoelige en oudere honden. Deze honden zijn gebaat bij voedsel dat niet te zwaar op de maag valt; denk bijvoorbeeld aan brokken op basis van zalm.
  4. Alle overige honden. Dit type hond heeft een goed samengestelde en uitgebalanceerde brok nodig.

Vrij van chemische stoffen

WOOOF gebruikt voor hun hondenvoeding enkel dierlijke vetten zoals kippenvet of zalmolie. Verder is het vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dat is wel zo’n fijne gedachte.

Koudgeperste brokjes
WOOOF maakt gebruik van koudgeperste brokjes. Niet alleen blijven de voedingsstoffen zo beter intact, maar valt de brok ook sneller uiteen in de maag. Daardoor neemt het lichaam de voedingsstoffen beter op en wordt het risico op een maagkanteling aanzienlijk verkleind.

Lage prijs, hoge kwaliteit

WOOOF bestaat sinds 2016 en maakt zich hard voor gezonde hondenvoeding. En dat hoeft trouwens helemaal niet duur te zijn. Doordat ze direct aan de consument leveren, zonder tussenkomst van handelaren, kunnen ze de prijs laag en de kwaliteit hoog houden. Bovendien zijn de verpakkingen verkrijgbaar in zowel 15 kilogram als 2×15 kilogram. Om wat voor reden dan ook toch niet blij met de voeding? Dan krijg je gewoon je geld terug. Hond blij, baasje blij.

hondenvoeding

Alle hondenvoeding van WOOOF


Hoe houd jij je hond zo gezond mogelijk?