Naar boven

Ontdek het nieuwste product van WHISKAS®: WHISKAS® Casserole

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

WHISKAS®, expert op het gebied van kattenvoeding en tussendoortjes, heeft wat nieuws en lekkers voor jouw poezenbeest: WHISKAS® Casserole. Deze gerechten met sappige en malse stukjes bevatten alle voedingsstoffen die je kat nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Lees dus snel verder.

Onweerstaanbaar voor je kat

WHISKAS® Casserole is dankzij de unieke bereidingswijze onweerstaanbaar voor je kat. De gerechten bevatten namelijk heerlijk sappige en malse stukjes, die niet alleen lekkerder maar ook groter zijn en er natuurlijker uitzien. Er zijn daarnaast geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd aan de gerechten, enkel verse ingrediënten die perfect zijn bereid. Hierdoor is de smaak en geur van WHISKAS® Casserole superieur, aldus WHISKAS®.

Een 8,4 gemiddeld
Meer dan 400 kattenbaasjes denken daar overigens precies hetzelfde over. Uit onderzoek onder de testers die hun poezenbeest WHISKAS® Casserole voorschotelden, rolde het schitterende gemiddelde rapportcijfer van 8,4. Kortom, een dikke voldoende voor de nieuwe gerechten van WHISKAS®.

blok_whiskas_casserole

Waarom WHISKAS®?
WHISKAS® werkt al 50 jaar samen met het Waltham Centre for Pet Nutrition. Samen zijn ze voortdurend bezig om de voedzame en verzorgende aspecten van de producten nóg verder te verbeteren. Daarom bevatten WHISKAS®-maaltijden alles wat je kat van nature nodig heeft.

De vijf WHISKAS® Casserole-varianten
Er zijn vier varianten voor katten van minstens 1 jaar oud, en er is één variant voor katten ouder dan 7 jaar, omdat zij speciale voedingsbehoeften hebben. Ook daar is dus aan gedacht bij de ontwikkeling en unieke bereidingswijze van WHISKAS® Casserole. Ook voor kittens is er goed nieuws: volgend jaar verschijnt er ook een Junior-variant van Casserole, afgestemd op de behoeften van jouw kitten. Da’s wel een pootje voor WHISKAS® waard, toch?

Alle WHISKAS® Casserole-variantenAlle producten van WHISKAS®


Welke Casserole-variant gaat jouw kat heel lekker vinden?