Naar boven

SHEBA®: Onmogelijk te weerstaan voor jouw kat

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Wil jij jouw kat écht verwennen? Dan hebben wij wel een suggestie: SHEBA®. Hiermee schotel je jouw kat een heerlijk menu voor, met genoeg variatie. Zo kan jouw fijnproever elke dag genieten van een luxe maaltijd.

Voor de kat die méér wil

Onze katten weten precies wat ze van ons willen – en ze weten hoe ze het moeten krijgen. We willen nog weleens geloven dat wíj de baas in huis zijn, maar we weten allemaal dat de echte baas op vier poten loopt. Als zij hun aandacht en charme inzetten, kunnen wij hen gewoon niet weerstaan. En daarom heeft SHEBA® heerlijke maaltijden, die jouw kat op haar beurt weer niet kan weerstaan. Het merk heeft veel verschillende soorten en smaken, want zelf wil je immers ook niet elke dag hetzelfde eten, toch? Daarnaast is er veel zorg besteed aan de smaak van de recepten, zodat elke maaltijd een verwenmomentje wordt. Wat staat er op het menu? Dat leggen we graag hieronder uit.

Sheba

Smullen met SHEBA® Mini Filets in Saus

De luxe mix van malse reepjes in een overheerlijke saus is een verrukkelijke maaltijd voor jouw hongerige tijger. Hét recept om je lieveling te verwennen. Je kunt kiezen uit vier smaken en grote kans dat jouw kat ze allemaal even heerlijk vindt. Dit zijn de smaakvarianten:

Sheba

Voor de echte fijnproevers: SHEBA® Luxe Menu

Zelfs de meest kieskeurige kat kan deze maaltijden niet weerstaan, let maar op. De SHEBA® Luxe Menu maaltijden zijn een verfijnd recept van sappige filets gekookt in hun eigen sap. Een perfect tussendoortje om je kat te verwennen. Bereid je voor op luid gespin als jouw kat daarna innig tevreden bij je op schoot kruipt. En of jouw kat nou gek is op vis, of liever kip eet: er zijn drie varianten voor fijnproevers.

Sheba

Een klassieker: SHEBA® Classics Paté

Welke kat is er niet dol op smakelijke paté? Deze traditionele recepten voor paté zijn klassiekers waar katten al 30 jaar lang van genieten. Perfect voor een heerlijk kerstmaaltje, of gewoon voor een doordeweekse dag. De patés hebben een fijne structuur, komen in een aluminium kuipje (22-pack) en zijn er in drie heerlijke varianten: SHEBA® Classics Paté met Rund, SHEBA® Classics Paté met Zalm en SHEBA® Classics Paté Kip.

Sheba

Nog meer onweerstaanbare recepten van SHEBA®

Ben je benieuwd naar alle maaltijden en verwennerijen van SHEBA®? Bekijk wat SHEBA® jouw kat kan bieden. Alle producten van SHEBA® vind je hier.


Hoe verwen jij je kat het liefst?