Naar boven

Eukanuba hondenvoeding: voor een lang en gelukkig hondenleven

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Als baasje wil je je trouwe viervoeter zo lang mogelijk bij je houden. Eukanuba hondenvoeding draagt precies daaraan bij. Ontdek in dit blog wat Eukanuba voor jouw hond kan betekenen.

Goede gezondheid

De meeste hondenbaasjes kunnen zich geen leven zonder hun trouwe viervoeter indenken. Je wil je hond natuurlijk het liefst zo lang mogelijk in goede gezondheid bij je in de buurt houden. Met de hondenvoeding van Eukanuba geef je je hond precies wat hij nodig heeft.

Levensverwachting
Elk moment met je hond is er een om te koesteren. Of jullie nu een lange strandwandeling maken, zomaar wat ravotten of samen op de bank hangen; je kan je geen leven meer zonder voorstellen. Wanneer je hond gezond en gelukkig is, ben jij dat ook. Eukanuba’s Longevity studie gedurende
10 jaar toont aan dat kwalitatieve voeding daarbij van groot belang is. Het merk streeft ernaar honden een zo lang mogelijk leven te geven – boven de levensverwachting zelfs.

De échte beloning
Uit 45 jaar onderzoek blijkt dat Eukanuba hondenvoeding op korte én lange termijn gezondheidsvoordelen voor honden biedt. In combinatie met goede verzorging en natuurlijk veel liefde kunnen viervoeters langer leven dan hun levensverwachting. De echte beloning zit ‘m echter niet in het toevoegen van de jaren, maar die extra jaren doorbrengen in goede gezondheid.

Labradors Iowa en Utah werden hun hele leven gevolgd om het effect van Eukanuba hondenvoeding te meten. En het resultaat mag er zijn.

Carnivoren

Eukanuba gelooft dat honden carnivoren zijn en daarom ook als zodanig gevoed moeten worden. Daarom wordt in hun voeding alleen hoogwaardige dierlijke eiwitten gebruikt. Kip en lam zijn de belangrijkste eiwitbronnen. Inmiddels hebben al miljoenen huisdieren van Eukanuba’s belangrijke bijdrage aan de voedingswetenschap kunnen profiteren. Het hondenvoedingsassortiment bevat diergeneeskundige voeding en voeding die is afgestemd op levensfase, ras, gevoeligheden, grootte en activiteitsniveau’s. Ter illustratie:

Eukanuba Levensfase
Eukanuba ondersteunt je hond in elke fase van zijn leven, van puppy tot senior, toegespitst op kleine, middelgrote en grote rassen.

>> Bekijk het volledige Eukanuba Levensfase assortiment
>> Bekijk het Eukanuba Puppy assortiment
>> Bekijk het Eukanuba Adult assortiment
>> Bekijk het Eukanuba Ouder & Senior assortiment

Eukanuba Daily Care
Als jouw hond speciale zorg nodig heeft op een bepaald gebied zorgt Eukanuba’s Daily Care voeding ervoor dat hij er weer op en top uitziet en zich net zo voelt.

>> Bekijk het Eukanuba Daily Care assortiment

Eukanuba rasspecifiek
Elk ras is op zijn eigen manier bijzonder. Daarom verdient jouw hond 100% complete voeding, speciaal samengesteld voor het ras. Die hem zo elke dag nét die extra stap laat zetten.

>> Bekijk het Eukanuba Rasspecifiek assortiment

Bekijk alle Eukanuba-producten


Welk ras is jouw hond?