Naar boven

Geef je puppy een optimale start met Purina Pro Plan

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

De gezondheid van je jonge pup staat op nummer 1. Vooral tijdens het eerste (en bij puppy's van een groot ras ook het tweede) levensjaar. Om daaraan bij te dragen heeft Purina Pro Plan met OPTISTART® ontwikkeld. Zo groeien puppy's op tot gezonde, blije honden.

Wat heeft jouw puppy nodig?

Naast jouw onvoorwaardelijke liefde, heeft een puppy ook specifieke voedingsstoffen nodig. Dat helpt namelijk bij de groei en ontwikkeling van zijn tanden, botten en spieren. Essentieel voor langdurige gezondheid. De natuurlijke weerstand van je kleine pup is nog niet geheel ontwikkeld, waardoor ‘ie zichzelf niet voldoende kan beschermen. Gelukkig heeft Purina Pro Plan puppyvoeding met OPTISTART® ontwikkeld. Deze voeding ondersteunt puppy’s in dit ‘immuniteitsgat’. Zo helpt het ze te beschermen tegen infecties en spijsverteringsproblemen.

Purina Pro Plan ondersteunt je pup

Puppy’s van kleine, medium en grote rassen kunnen hun geluk niet op met Purina Pro Plan Puppyvoeding met OPTISTART®. Opgroeien naar een blije, volwassen hond is zo geen enkel probleem, want al de juiste voedingsstoffen zijn aanwezig. De puppyvoeding is rijk aan kip en biedt een complete en uitgebalanceerde voeding voor iedere maaltijd. Het is immers samengesteld door Purina dierenartsen en voedingsdeskundigen.

Purina Pro Plan Puppy

OPTISTART®: de optimale start in het leven

Purina Pro Plan Puppyvoeding bevat OPTISTART®, speciaal voor jouw beste maatje. Een mix van essentiële voedingsstoffen helpt zo de natuurlijke afweer te ondersteunen. Bij het samenstellen van de puppyvoeding is speciaal aandacht besteed aan een volledige tandverzorging. En dat is natuurlijk niet alles. Het ondersteunt ook de langdurige gezondheid en gezonde gewrichten. Daarnaast helpt de voeding het (in ontwikkeling zijnde) immuunsysteem van puppy’s om efficiënt te reageren. Overal is aan gedacht voor jouw blije pup.

Geheim van de chef

Benieuwd naar het geheime ingrediënt van Purina Pro Plan Puppyvoeding? Colostrum; ook aanwezig in moeders eerste melk. De voeding is bereid met stukjes kip van hoge kwaliteit, waardoor de complete puppyvoeding jouw kameraad ondersteunt gedurende het opgroeien. De combinatie van deze belangrijke voedingsstoffen helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten. Zo zal niets de actieve levensstijl van jouw puppy meer in de weg staan!

Purina Pro Plan Puppy

Voor iedere puppy de juiste voeding

Voor de kleinste puppy’s met een volwassen gewicht tot 10 kilo is er Pro Plan Small & Mini Puppy met OPTISTART Kip 3KG. Hun grotere vriendjes, medium puppy’s die als volwassen hond 10 tot 25 kilo zullen wegen, worden verwend met Pro Plan Medium Puppy met OPTISTART Kip 3KG. Deze puppyvoeding is er overigens ook in een verpakking van 12KG. Heb jij een hond die 25 kilo of zwaarder zal worden, mét een atletische bouw? Zoals een Boxer, Duitse Herder of Engelse Pointer? Kies dan voor PROPLAN Large Athletic Puppy met OPTISTART Kip. Te verkrijgen in 3KG of 12KG. Voor honden die 25 kilo of zwaarder worden met een robuuste bouw is er Pro Plan Large Robust Puppy met OPTISTART Kip 3KG. Ook te verkrijgen in een zak van 12 KG. Bijvoorbeeld voor je Labrador, St. Bernard of Rottweiler.


Hoe zorg jij voor de beste gezondheid van jouw puppy?