Naar boven

Purina Dentalife: een gezonde hond, een gezond gebit

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Honden verkennen, eten en onderzoeken met hun mond, waardoor ze elke dag voortdurend worden blootgesteld aan verschillende soorten bacteriën. Omdat honden hun tanden niet zelf kunnen reinigen, is het belangrijk om hier als baasje wat extra aandacht aan te besteden. Zo draagt dagelijkse gebitsverzorging bij aan het algehele welzijn van jouw huisdier.

Een gezond gebit en een frisse adem

Zoals je weet, heeft jouw hond specifieke zorgbehoeften. Het behoud van een goede gebitsgezondheid draagt positief bij aan zijn algehele welzijn. Daarom hebben de experts van Purina® Dentalife® ontwikkeld. Dentalife® is een innovatieve, dagelijkse traktatie voor jouw hond die bijdraagt aan het behoud van een gezond gebit en zorgt voor een frisse adem. De innovatieve tandverzorgende stick om op te kauwen heeft een flexibele, kauwbare textuur, een geribbeld ontwerp en een heerlijke kipsmaak. Purina® Dentalife® helpt zelfs de moeilijkst te bereiken tanden achter in het gebit te reinigen. Deze tanden zijn het gevoeligst voor tandplak- en tandsteenvorming.

Purina Dentalife
Een gezond gebit voor je viervoeter
Purina Dentalife
Zorgvuldige, dagelijkse mondverzorging
Purina Dentalife
Een ware traktatie voor je hond

Drie mythes over de gebitsgezondheid van jouw hond

Benieuwd waarom goede gebitsverzorging nu eigenlijk zo belangrijk is? Lees onderstaande mythes én bijbehorende belangrijke waarheden.

 • 1/3
  Honden hebben geen gebitsverzorging nodig

  Mythe 1

  Lees meer
  Waarheid: het gebit van een hond vergt net zo veel verzorging als dat van een mens. Net als bij mensen, draagt een dagelijkse gebitsverzorging het beste bij aan een goede mondhygiëne.
 • 2/3
  Slechte adem is vanzelfsprekend

  Mythe 2

  Lees meer
  Waarheid: gezonde honden zouden geen slechte adem moeten hebben. Aanhoudende slechte adem wordt meestal veroorzaakt door onvoldoende mondhygiëne. Dit is het gevolg van slechte bacteriën in de mond van jouw hond.
 • 3/3
  Af en toe tandenpoetsen is voldoende

  Mythe 3

  Lees meer
  Waarheid: de gebitsgezondheid van jouw hond vergt zeer frequente aandacht. Dagelijkse gebitsverzorging is belangrijk en draagt bij aan de gezondheid van jouw hond.

DentaLife®

Afgestemd op de grootte van jouw hond

Groot of klein; alle honden verdienen een gezond gebit. De nieuwe Dentalife® sticks dragen bij aan het behoud van een gezond gebit. Daarnaast bevatten de sticks vitamine D en calcium voor sterke tanden. Alle sticks zijn afgestemd op de grootte van jouw hond.

 • Small: bevat zeven kleine sticks geschikt voor kleine volwassen honden van 7 tot 12KG
 • Medium: bevat vijf sticks geschikt voor middelgrote volwassen honden van 12 tot 25KG
 • Large: bevat vier grote sticks geschikt voor grote volwassen honden van 25 tot 40KG
Bekijk alles van Dentalife®

200 Dentalife® testers gezocht!

Staat jouw hond al te springen om Dentalife® uit te proberen? Doe dan mee aan onze test en review actie en wie weet is jouw viervoeter 1 van de 200 gelukkigen die het product mag testen! Uiteraard horen we graag na afloop via een review wat jouw viervoeter van Dentalife® vindt. Meedoen? Bekijk hier alle actievoorwaarden en duimen maar.

Actievoorwaarden

 • Om kans te maken op een testpakket dien je je naam, e-mailadres en woonadres door te geven via een mail naar weblog@bol.com met “test en reviewactie Dentalife” als titel van de e-mail. Laat ook vooral even weten of je een kleine (tot 7-12kg), middelgrote (12-25kg) of grote hond (25-40kg) hebt.
 • Van de testers wordt na afloop verwacht dat zij een review schrijven op bol.com over Dentalife®.
 • De actie loopt van 20 maart 2017 tot 17 april 2017.
 • De testpakketjes worden door Nestlé Purina Petcare opgestuurd. Bij deelname aan deze actie ga je akkoord met het delen van de door jou verstrekte gegevens voor eenmalig gebruik.
 • Bekijk alle actievoorwaarden hier.

 


Wat voor huisdier heb jij?