Naar boven

Purina Beyond: weet wat je hond eet

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Gezonde voeding is belangrijk voor jouw hond en draagt bij aan zijn algehele welzijn. Met Purina® Beyond® weet je precies wat je hond eet.

100% voedzaam en betrouwbaar

Natuurlijk vind je het belangrijk je hond te verwennen met gezonde voeding. Maar de juiste voeding voor je hond is niet zomaar een kwestie van de juiste ingrediënten selecteren. Bij Purina® Beyond® worden deze ingrediënten vakkundig vervaardigd. Ook de wetenschap dat ze afkomstig zijn van betrouwbare leveranciers is daarbij belangrijk. Zo zorgt Purina® ervoor dat je jouw huisdier een maaltijd geeft die volledig is qua voedingswaarden. Precies wat ‘ie verdient.

Purina® Beyond®

Recepten van het hoogste niveau

Purina® Beyond® is een volledige voeding. Elk recept is gemaakt door de deskundigen van Purina en bevat alle voedingstoffen die jouw hond nodig heeft. Purina® Beyond® bevat altijd kip of lam als nummer 1 ingrediënt. Daarnaast bevat het geen toegevoegde tarwe en ook geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. De kwaliteit van de receptuur is namelijk zo hoog, dat die simpelweg niet nodig zijn.

Gemaakt met negen herkenbare ingrediënten

Het hoofdingrediënt is dus altijd kip of lam van hoge kwaliteit. Ook vind je verschillende soorten granen, zoals volkoren gerst, havergrutten en rijst, in het hondenvoer terug. Deze combinatie van ingrediënten wordt aangevuld met de vitamines en mineralen die een gezonde hond nodig heeft. Tot slot wordt het geheel gegarneerd met gedroogde groenten. Wortel en erwten bij het recept met kip, en spinazie bij het recept met lam.

Purina® Beyond®

Kies de smaak én het formaat

Kies jij voor een volledig en gebalanceerd dieet voor je hond? Dan hoef je alleen nog maar te kiezen uit de twee verschillende smaken en formaten. Waar verras jij je hond mee?

 

Actievoorwaarden

  • Om kans te maken op een testpakket dien je je naam, e-mailadres en woonadres door te geven via een mail naar weblog@bol.com met “test- en reviewactie Purina Beyond” als titel van de e-mail. Laat ook vooral even weten of je een kleine (tot 7-12 kg), middelgrote (12-25kg) of grote hond (25-40kg) hebt;
  • Er is geen keuzemogelijkheid. Het is dus niet mogelijk een voorkeur voor Lam of Kip aan te geven;
  • Van de testers wordt na afloop verwacht dat zij een review schrijven op bol.com over Beyond;
  • De actie loopt van 14 juli tot 14 augustus 2017′
  • De testpakketjes worden door Nestlé Purina Petcare opgestuurd. Bij deelname aan deze actie ga je akkoord met het delen van de door jou verstrekte gegevens voor eenmalig gebruik;
  • Bekijk alle actievoorwaarden hier.

Hoe zorg jij optimaal voor de gezondheid van je hond?