Naar boven

Een neus voor avontuur? AdVENTuROS hondensnacks!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Honden houden van nieuwe plekken, geuren en smaken. Een hele kluif om als baasje aan al die behoeftes te voldoen. Maar er is hoop. Met een reeks avontuurlijke hondensnacks en zelfs een hondenreisbureau helpt Purina AdVENTuROS jou en je hond op weg.

Purina AdVENTuROS hondensnacks: voor echte avonturiers

Samen avonturen beleven versterkt de band tussen hond en baas. Flink ravotten in het bos, achter een bal aan op het strand en als ‘ie het verdiend heeft: een heerlijke beloning. Nou, als het aan Purina ligt wordt dit vanaf nu allemaal nog een stuk spannender. Het bedrijf ontwikkelt al sinds 1894 voeding voor dieren en komt nu met iets totaal nieuws: AdVENTuROS hondensnacks, gemaakt voor honden met een neus voor avontuur. Om de lancering van de nieuwe snacks kracht bij te zetten heeft Purina zelfs een tijdelijk avontuurlijk hondenreisbureau gelanceerd: AdVENTuROS Travel. Hoe avontuurlijk zijn jij en je hond?

Zwijnen, herten en buffels

Groot of klein, alle honden leven voor het avontuur. En voor lekkere hapjes natuurlijk. In de Purina AdVENTuROS hondensnacks komt dit allemaal samen. De Strips, Nuggets en Mini-Sticks zitten vol bijzondere (wild)smaken, geuren en kauwbare texturen die losgelaten moeten worden. Je kunt kiezen uit:

  • Strips, hertensmaak. Geef deze lekkere Strips in zijn geheel of scheur ze in verleidelijke stukjes.
  • Nuggets, zwijnsmaak. Deze smakelijke Nuggets zijn de perfecte kleine snack voor jouw viervoeter. Thuis én onderweg!
  • Mini-Sticks, buffelsmaak. Deze heerlijke Sticks hebben het perfecte formaat voor kleine ontdekkingsreizigers.

AdVENTuROS Travel, een reisbureau voor honden

Uit onderzoek van Nestlé Purina Petcare, uitgevoerd onder ruim duizend hondenbezitters, blijkt dat 85 procent van de Nederlandse honden tenminste drie keer per dag uitgelaten. Echter, slechts 17% daarvan gaat dagelijks naar een bos of strand. Er is dus zeker ruimte voor meer avontuur! Daarom opende presentator en ambassadeur van Dutchpuppy Foundation, Sebastiaan Labrie, onlangs AdVENtuROS Travel. Dit pop-up reisbureau voor honden was de hele maand juni geopend. Online (www.adventurostravel.nl) kun je echter ook in juli nog steeds je avonturen boeken.

adventuros hondensnacks

Sebastiaan en zijn hond Boef boekten samen het eerste avontuur: een hike in de Duitse Eifel. Sebastiaan houdt van reizen, ook met hond Boef: “Avontuur is belangrijk. Dan heb je het gevoel dat je leeft! En hoe fijn is het om samen met je hond op avontuur te gaan of om eens flink te wandelen op bijvoorbeeld het strand of de Veluwe. Je laat tenslotte niet alleen je hond uit, maar ook jezelf”

hondensnacks1
Een reisbureau voor honden? Ja!
hondensnacks2
Verras je hond met iets nieuws
hondensnacks3
Drie wilde smaken
 


Wat is het mooiste dat je met jouw hond hebt beleeft?