Naar boven

Puppy of kitten? Hier vind je alles op één plek!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Met een huisdier wordt het leven een stuk mooier. Zeker wanneer je al zijn speeltjes, brokjes en andere benodigdheden vanuit de luie stoel kunt bestellen. En dat kan in onze dierenwinkel. Lees verder en maak kans op een hondenmand of krabpaal.

Een dierenwinkel vol puppy- en kittenbenodigheden

Ben jij de gelukkige eigenaar van een puppy of kitten? Of ken jij iemand met zo’n gezellig klein viervoetertje? Dat komt dan mooi uit. Wij hebben sinds kort een speciale dierenwinkel voor je puppy of kitten. Je vindt er alles wat je huisdier nodig heeft. Van manden en brokjes tot krabpalen en speeltjes. Je hoeft er niet eens de deur voor uit. En we weten allemaal wie daar het blijst van wordt…

Naar de puppy en kitten winkel

puppy-kitten-winkel-dierenarts
Het is belangrijk je puppy of kitten te laten onderzoeken door een dierenarts, die zal kijken naar zijn of haar algemene gezondheid, eventuele aanwezigheid van erfelijke gebreken, en parasitaire infecties
Dierenarts Janneke

Check check dubbelcheck

Een puppy of kitten in huis brengt heel veel vreugde. Maar er zijn ook een boel zaken waar je rekening mee moet houden. Voeding, slapen, spelletjes, zindelijkheidstraining en ga zo maar door. Nog vóór je nieuwe pup of kitten bij je thuis komt, kun je al veel doen. En is je kleine rakker al een tijdje bij je thuis? Ook dan moet je bepaalde dingen niet vergeten. Nou, om te zorgen dat alles goed komt, vind je in onze dierenwinkel ook een checklist voor je puppy of kitten. Handig toch? Informeer bij je dierenarts voor advies over zaken als vaccinaties, parasietbestrijding, voeding, castreren of steriliseren, microchippen, socialisatie en huisdierverzekering.

puppy

Doe mee en win met #puppykitten!

We mogen tien Rebel Petz Hondenkussens Linnen en tien Beeztees krabpalen weggeven ! Het enige wat jij hoeft te doen, is op onze Facebook-pagina of op Twitter vertellen wie (en waarom) jij een hondenkussen of krabpaal gunt. En daarna je post afsluiten met #puppykitten. Je kunt meedoen tot en met 22 mei. De winnaars ontvangen op 23 mei bericht. De prijzen worden binnen 7 werkdagen na het aflopen van de winactie verzonden. (Het is niet mogelijk om zelf een krabpaal te kiezen).


Wat voor puppy of kitten heb jij?