Naar boven

Mix & match Cat Cubes: het mooiste plekje voor je kat

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Jouw kat verdient het allermooiste plekje in je huis, toch? Met de Cat Cubes van Beeztees creëer je dat unieke plekje heel eenvoudig. Niet alleen heel fijn voor je kat, maar ook een stijlvol detail in je huis.

Een heuse katten mansion

Slapen, eten en drinken, spelen en krabben. Net als jij, heeft een kat verschillende behoeften. De Cat Cubes van Beeztees is het eerste modulaire systeem dat kan voorzien in al deze behoeften. Dat is voor je kat aantrekkelijk, maar ook voor jou! Door de verschillende modules naar eigen wens in elkaar te zetten, creëer je een uniek plekje in huis. Daarbij kun je zelf de kleurencombinatie samenstellen: grijs, mintgroen, wit, donker- of lichtblauw. Al met al een stijlvol paradijs voor je huisdier.

Voor iedere behoefte de juiste cube

De mix and match serie bestaat uit vier verschillende modules; ieder gebaseerd op een behoefte. Zo kan je kat bijvoorbeeld krabben aan de krabpaal in de Cat Cube Scratch. Eten en drinken doet ‘ie in een speciale ‘eetkamer’, ingericht met een eet- en drinkbakje. Ook is er een cube om te slapen. Een speciaal scherm zorgt ervoor dat het slaapplekje geïsoleerd en vrij donker is. En het belangrijkste van alles; spelen. Natuurlijk is ook daar een speciale cube voor ingericht. De Cat Cubes zijn allen 49 x 29 x 32,6 cm groot.

Cat Cubes

Combineer naar wens

Aangezien ieder module is voorzien van gaten, kan jouw kat gemakkelijk door het hele kattenpaleis paraderen. Gaat een bepaalde (kleuren)combinatie vervelen? Dan kun je de samenstelling van je Cat Cubes ook weer heel gemakkelijk aanpassen. Zo blijven de Cat Cubes ook altijd een fun omgeving voor je kat. Miauw!

Cat Cubes

Zomers kattenparadijs

De Cat Cubes zijn ook geschikt om buiten neer te zetten. Daarbij blijft de mooie kleur behouden, want ze zijn beschermd tegen UV-straling. Overigens zijn de modules ook ‘krabbestendig’, dus je kat kan er geen krassen in maken. Wil je de blokken na de zomer toch weer terug naar binnen verplaatsen? Geen probleem. De modules zijn heel gemakkelijk schoon te maken. Zo heeft je kat binnen de kortste keren weer een hygiënisch plekje in huis. Daarnaast is het product 100% te recyclen.

Cat Cubes

Tijdelijk 3 Cat Cubes voor 99,-

Wil jij jouw kat(ten) verrassen met de leuke Cat Cubes? Of ken je een kattenliefhebber die je hier heel gelukkig mee kan maken? Dan heb je een goed moment uitgekozen. Tijdelijk profiteer je namelijk van een mooie kortingsactie, waarbij je 3 Cat Cubes ontvangt voor maar 99 euro. Deze actie is geldig t/m 31 juli 2017. 

Bekijk alle Cat Cubes

 


Wat vind jij van deze nieuwe Cat Cubes?