Naar boven

Met je huisdier naar buiten? Hier is alles wat je nodig hebt!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

De zon laat zich steeds meer zien. Tijd dus om lekker met je huisdier naar buiten te gaan. Met de hond naar de bossen, even ravotten met de kat of je konijn wat beweging geven in de achtertuin... Met de tips in dit blog wordt dat allemaal extra leuk.

Honden houden van mensen (en van buitenspelen)

In de zomer ga je het liefst zoveel mogelijk met je huisdier naar buiten. De meeste honden houden van een lange wandeling in het bos of op het strand. Wat je dan absoluut mee moet nemen is een leuk apporteerspeeltje. En is je hond dol op zwemmen? Dan kunnen deze waterspeeltjes natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze drijvende voetbal van Karlie Flamingo? Plons!

huisdier naar buiten

Ga goed voorbereid op pad

Buitenspelen is vooral vrijheid blijheid. Toch moet je wel met een paar dingen rekening houden. Je hond krijgt namelijk flink honger en dorst van al dat gesjouw. Neem dus altijd wat vers water en wat hondensnacks mee. Kan perfect met deze handige drinkfles van Petgear en deze Beeztees opbergbox (ook ideaal voor poepzakjes en eventueel je sleutels). Heeft je een hond een frisse duik genomen? Dan voorkomt deze autobeschermdeken van Kerbl dat de kofferbak kletsnat en zanderig wordt. Vergeet trouwens niet dat je hond in veel gebieden aangelijnd moet zijn. Met deze Flexi Vario hondenriem van 8 meter heeft ‘ie nog steeds alle ruimte.

huisdier naar buiten petgear

Ideaal voor in de achtertuin

Op sommige zomerdagen blijf je liever wat in en rond je huis luieren. Maar ook dan kun je met je huisdier naar buiten. Gewoon relaxed vanuit je tuinstoel… Zonder veel moeite kun je je kat bijvoorbeeld enorm uitdagen met deze Karlie kattenhengel. Voorzien van leren slierten en veren waar je kat fijn zijn nageltjes in kan zetten. Broer konijn mag trouwens ook buitenspelen in de zomer. In deze konijnenren van Karlie Flamingo kan Flappie heerlijk rondhuppelen zonder ervandoor te gaan. Let er wel dat konijnen niet zo goed tegen hitte kunnen. Dus zorg altijd voor voldoende schaduw en een extra stukje groente voor de dorst.


Wat vindt jouw huisdier het leukst om te doen?