Naar boven

Dierendag 2016: extra korting op alles voor je huisdier!

| Geschatte leestijd: 3 minuten

Op 4 oktober is het weer Dierendag. Hét moment om jouw huisdier in de schijnwerpers te zetten. Daarom geven we 20% korting op heel veel dierenartikelen. Cadeautjes voor je hond of kat, ruiter- en paardenspullen, zelfs aan je favoriete knaagdier of vogel is gedacht. Lees snel verder en bekijk ook onze bijzondere winactie.

20% korting op heel veel dierenartikelen

Dierendag is hét moment om je trouwe viervoeter of gevleugelde vriend eens extra in het zonnetje te zetten. Bij ons krijg je 20% korting op duizenden dierenartikelen. Van halsbanden, krabpalen en speeltjes tot manden en kooien. Als je je huisdier(en) eens lekker wil verwennen, zit je bij ons goed. Klik hier voor alle Dierendag-aanbiedingen of lees verder voor alle onze afzonderlijke dierenwinkels.

dierendag

 • Honden kun je op zoveel manieren vrolijk maken. Een nieuw speeltje, een comfortabele mand of halsband. En wat dacht je van een fijne borstel om er weer piekfijn uit te zien? Je kunt het zo gek niet noemen of je vindt het in onze hondenwinkel. Dus maak deze dierendag onvergetelijk voor je trouwe viervoeter en ga snel even kijken naar al die afgeprijsde hondenartikelen!
 • Wat zijn het toch bijzondere wezens, die katten. Het ene moment aanhankelijk en dan ineens weer stronteigenwijs. Van kopjes geven tot boven op de kast in tien seconden. Maar dat maakt ze nou net zo bijzonder. En op dierendag mag je kleine pluizenbol natuurlijk wat extra's. In onze kattenwinkel vind je allerlei voordelige kattencadeautjes waar je huistijger van gaat spinnen. Krabben op nieuwe krabpaal, snurken in een vers mandje, jagen op een speelmuisje en nog veel en veel meer.
 • Paardenliefhebbers opgelet. Wist je dat je bij ons ook alles voor paarden, ruiters en amazones kunt vinden? Van poetskisten en dekens, tot caps, rijlaarzen en rijkleding. Allemaal met 20% korting, in een paar klikken besteld en in galop bij je thuisbezorgd. Scheelt heel wat gesjouw. Dus, hup, op een draf naar de paardenwinkel en iets moois uitzoeken.
 • 4/5
  Knaagdieren- en konijnenwinkel

  20% van alle prijzen afgeknaagd

  Lees meer
  Konijnen, cavia's, hamsters, ja zelfs muizen en ratten. Ook voor de kleinste huisgenootjes is het dierendag. Zoek je nog een mooi cadeautje voor je knaagdier? Dan is dit het moment om onze knaagdieren- en konijnenwinkel te bezoeken. We geven je 20% korting op alles van speel- en knaagplezier tot de mooiste kooien, voederbakjes en transportboxen.
 • We zouden ze bijna vergeten, onze gevleugelde vrienden: de vogels Altijd even vrolijk kwetterend en hupsend op hun stokjes. Ook voor deze gevederde rakkers hebben we een groot assortiment. Zowel voor binnen- als buitenvogels vind je bij ons alles wat je nodig hebt. Van speelgoed voor parkieten en papegaaien tot zittakjes voor tuinvogels. Vlieg dus vlug naar onze dierendag-aanbiedingen. Lorre!

Winactie: is jouw huisdier een #harigtopmodel?

Staat jouw #harigtopmodel al in de spotlights? Doe dan mee aan onze winactie. Meedoen is simpel: deel de leukste foto van jouw hond, kat, konijn, vogel, paard of ander huisdier met de hashtag #harigtopmodel plus de link van het product dat je wilt winnen op Facebook of Twitter. En door mee te doen maak je ELKE DAG (want je kunt zo vaak meedoen als je wilt) kans op een dagprijs. Meer weten? Ga dan naar dit blog over de #harigtopmodel-winactie. Hieronder zie je alvast wat harige topmodellen die je voorgingen!

dierendag winactie

Deelname & actievoorwaarden
 • Upload binnen de actieperiode de beste foto van jouw harige topmodel op Facebook of Twitter met #harigtopmodel en de link van het product dat je wilt winnen;
 • Kies 1 van de 9 producten in dit blog uit als de prijs die je graag wilt winnen voor jouw huisdier en plaats de link bij je foto;
 • Indien je geen product uitkiest dat je wilt winnen, maar wel een winnaar bent van de actie, zal willekeurig 1 van de 9 prijzen aan je worden toegekend;
 • Winnaars krijgen binnen 2 werkdagen bericht, prijzen worden binnen 2 weken verstuurd;
 • Door deelname geef je ons toestemming om je dierenfoto te gebruiken ter promotie van deze actie;
 • Winnaars dienen voor 18 oktober 2016 hun adres door te sturen naar bol.com, daarna komt de gewonnen prijs te vervallen;
 • Deze actie loopt van 5 september tot en met 4 oktober 2016;
 • Over de actie kan verder niet worden gecorrespondeerd.


Wat is het leukst aan jouw huisdier?