Naar boven

Haal alles uit je dag met de nieuwe producten van Dagravit

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Gezond eten, genoeg bewegen en voldoende slapen: we willen het allemaal, maar soms lukt het een dagje niet. De vitaminen en mineralen van Dagravit zijn een perfecte aanvulling op je dagelijkse voeding. Ze ondersteunen je weerstand en zorgen ervoor dat jij je goed blijft voelen. En dat is extra fijn in het najaar en de winter. Dagravit lanceert nu zeven nieuwe producten waarmee je alles uit de dag haalt!

Vitaminen en mineralen voor jong en oud

Er gebeurt van alles met je lichaam: je groeit, sport, leert, wordt ziek, herstelt en veroudert. Vitaminen en mineralen zijn onmisbaar bij al die processen. Dat weten ze bij Dagravit. Al meer dan 70 jaar. Zo lang maakt dit Nederlandse bedrijf namelijk al vitaminen en mineralen die passen bij elke levensfase. En ze blijven innoveren.

Nieuwe kauwtabletten zoals Dagravit Tieners Brain Support en Dagravit Totaal 30 Weerstand & Energie zijn bijvoorbeeld dubbellaags. De twee lagen zorgen ervoor dat de vitaminen en mineralen goed aan je lichaam worden afgegeven.

Dagravit nieuwe producten

Energiek en gezond de winter door

Je kent het wel: de dagen zijn kort, buiten is het guur en jij voelt je moe of zelfs ziek(ig). Veel mensen hebben hier last van in de winter. Dagravit Totaal 30 Weerstand & Energie geeft je het steuntje in de rug dat je dan nodig hebt. De dubbellaagse kauwtabletten met limoensmaak zitten boordevol vitamine A en C plus mineralen zoals selenium en zink. Deze ingrediënten ondersteunen allemaal je immuunsysteem, vitamine C is ook nog eens goed voor je energieniveau.

Geen uitdaging te groot

Spannende periode op je werk? Of een andere uitdaging voor de boeg? Dan is het fijn om je energiek en veerkrachtig te voelen. De dubbellaagse kauwtabletten van Dagravit Totaal 30 Energie & Veerkracht helpen daarbij. Vitamine C zorgt voor energie. Magnesium draagt bij aan je geestelijke veerkracht en balans. Tot slot helpt passiebloem je te ontspannen en evenwichtig te blijven in stresssituaties. Jij kunt alles aan!

Sfeer 1Stoeien, rennen, vallen en weer opstaan

Kinderen hebben calcium en vitamine D nodig voor sterke spieren en de groei en ontwikkeling van hun botten en tanden. Zodat ze volop kunnen stoeien, rennen, vallen en weer opstaan. In de winter is het lastig om genoeg vitamine D binnen te krijgen. De belangrijkste bron daarvoor – de zon – laat zich namelijk niet zo vaak zien. Dagravit Kids Calcium + D is een goede aanvulling op de dagelijkse voeding van je kind. En met die heerlijke aardbeiensmaak is het slikken van de tabletjes echt geen bittere pil!

Steun het tienerbrein

Blokken voor proefwerken, social media checken en hormonen die door het lijf gieren: een puberbrein draait vaak overuren. Gezond eten is dus extra belangrijk voor tieners. Dagravit Tieners Brain Support kauwtabletten zijn een goede extra dosis. De dubbellaagse tabletten ondersteunen namelijk het geheugen en het concentratievermogen van tieners dankzij zink en jodium. IJzer draagt bij aan de cognitieve ontwikkeling. Vitamine A, C en D en de mineralen zink en selenium ondersteunen bovendien het immuunsysteem.

Sfeer 2

Maximaal bewegen met magnesium

Het mineraal magnesium draagt bij aan celvernieuwing en het behoud van sterke spieren. In de Dagravit Magnesium dubbellaagse kauwtabletten met citrussmaak zit ook nog eens vitamine C voor extra energie. Zo kun je ook ‘s winters volle bak bewegen.

Soepele moves voor vijftigplussers

Speciaal voor vijftigplussers is er Dagravit Vitaal 50+ Soepel Bewegen. De tabletten bevatten vitaminen, mineralen en plantenextracten. Het plantenextract curcuma draagt bij aan het behoud van gezonde gewrichten. Calcium en magnesium helpen bij een goede werking van de spieren. En samen met het groene thee-extract zorgen ze voor het behoud van sterke botten. Alles wat je nodig hebt om je soepele moves te houden dus!

Dagravit Sfeer vijftigplussers

Voor vitale en scherpe vijftigplussers

Dagravit Vitaal 50+ Vitamine D + Omega-3 Visolie ondersteunt het hart, de hersenen en sterke botten. In Omega-3 visolie zitten de essentiële vetzuren EPA en DHA voor een normale werking van het hart en DHA voor de hersenfunctie. De hoge dosis vitamine D ondersteunt sterke botten. Zo blijf je een vitale, scherpe en gezonde vijftigplusser.

Winactie!

De zon zien we mogelijk niet zoveel komende winter, maar wil jij er toch warmpjes bijlopen? Doe dan mee aan onze winactie. Wij geven namelijk twee Dagravit badjassen weg! Wil je meedoen? Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Dagravit’. Vertel in de mail hoe jij alles uit je dag haalt. Reageren kan tot en met 11 november 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons, waarna we de prijzen zo spoedig mogelijk opsturen. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

Bekijk alles van Dagravit op bol.com

Hoe haal jij alles je uit dag?