Naar boven

Bereik álle wimperhaartjes met de buigbare Unlimited L’Oréal Paris mascara

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Lukt het jou ook nooit om met je mascara bij de binnenste en kleinste wimperhaartjes van je ooghoek te komen? Dat is verleden tijd met de nieuwe L’Oréal Paris Unlimited mascara met buigbaar borsteltje. Hierdoor kun je zelfs de kleinste wimperhaartjes voorzien van volume en lengte! Lees snel verder om kans te maken op zo’n nieuwe L’Oréal Paris Unlimited mascara.

Het geheim van visagisten

Ontdek nu de nieuwste innovatie in mascara’s van L’Oréal Paris: de Unlimited mascara, die echt álle haartjes van je wimpers bereikt door het speciale buigbare borsteltje. Dit borsteltje is geïnspireerd door het trucje van make-up visagisten. Zij buigen vaak het borsteltje van mascara’s zodat ze nog meer een lift aan de wimpers kunnen geven: vanaf de aanzet tot aan het uiteinde van de wimpers. Hierdoor krijg je volle, lange en gelifte wimpers en een mooie stralende oogopslag.

Unlimited Mascara stappenplan

Voor het beste resultaat gebruik je de Unlimited mascara volgens dit tweedelige stappenplan:

  1. Gebruik het borsteltje rechtop voor Unlimited lengte.
  2. Buig de borstel voor het geven van volume en een lift effect aan al je wimpers, zelfs aan de kleinste wimperhaartjes en die in de ooghoeken.

Het resultaat?
Wimpers die lang, vol en gelift zijn, daarnaast blijft de langhoudende, intens zwarte formule tot wel 24 uur zitten.

Ontdek de nieuwe L’Oréal Paris Unlimited mascara

Maak jouw spetterende ooglook af

Wil je jouw ooglook helemaal compleet maken? Combineer de L’Oréal Paris Unlimited mascara dan met een van de populaire Superliner eyeliners van L‘Oréal Paris. Met deze ooglooks laat je jouw ogen nog meer spreken. Ga je voor het klassieke oogpotlood Superliner Le Khol, de waterdichte gel eyeliner Superliner Gel Intenza die makkelijk glijdt door het kwastje of de Superliner Perfect Slim met een dunne stiftpunt waarmee je ultradunne, strakke lijnen kan tekenen? Of maak je intense ooglook af met de ultraprecieze Superliner Ultra Precision, waarmee je de perfecte cateye tekent.

+
+
L'Oréal Paris Unlimited Mascara - 01 Zwart
L’Oréal Paris
€ 10,79

Win een L‘Oréal Paris Unlimited mascara

Maak maar wat ruimte vrij in je make-uptasje, want wij mogen tien L‘Oréal Paris Unlimited Mascara’s weggeven. Vertel ons jouw grootste irritatie bij het opdoen van mascara en mail dit met daarin je naam en adres naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie L‘Oréal Paris Unlimited mascara’. De winactie loopt van 19 september tot en met 10 oktober 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en wordt hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Wat is jouw beste mascara aanbrengtip?