Naar boven

Dit zijn dé zes grappigste helden van peuters op dit moment

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Peuters zijn dol op figuurtjes en dieren waarmee ze kunnen lachen en spelen. Maar ook leren en ontdekken. Zo ontwikkelt je peuter zich terwijl hij plezier maakt. Ontdek in dit blog het populairste speelgoed van helden als Woezel & Pip, Nijntje en Bumba.

Woezel & Pip: nu ook voor baby’s én peuters

Het assortiment van Woezel & Pip-speelgoed is uitgebreid met een kersverse babylijn. Zo kun je nu ook knuffels, rammelaars of een speelkoord voor in de maxi-cosi kopen voor je baby. Ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau voor een peuter of kleuter? Dan is het Woezel & Pip Mens erger je niet-spel een aanrader. Een spannend, kort spelletje dat maximaal 20 minuten duurt, zodat peuters hun aandacht erbij kunnen houden tot het einde van het spelletje. De Woezel & Pip Electro original is een leuk spel waarmee je peuter leert puzzelen en afbeeldingen verbinden. Een ander succesnummer is het Woezel & Pip verstoppertje Spelen kinderspel. Verstop Woezel in de kamer en laat je peuter het speelgoeddier zoeken. Wist je trouwens dat Woezel & Pip is bedacht door Guusje Nederhorst? Na het overlijden van de Nederlandse actrice is het Guusje Nederhorst Fonds opgericht. Een deel van de opbrengst van het speelgoed gaat naar dit fonds en krijgt dus een mooie bestemming.

Ontdek de Woezel & Pip shop

woezel en pip
+
+
+
+
+
+

Avonturen beleven met Mickey & Minnie Mouse

Je kleintje kan helemaal los in zijn fantasiewereld met de LEGO DUPLO sets van Mickey & Minnie Mouse. Met Mickey beleeft hij of zij grote avonturen op water met zijn eigen stoomboot. Met Minnie kun je naar een superschattig verjaardagsfeestje rijden in de roze auto waar Figaro de kat al zit te wachten tot het feest kan beginnen. Voor de fans van Disney-prinsessen zijn er de LEGO DUPLO sets van Belle’s theekransje en Rapunzels toren. Is jouw kleintje uitgespeeld met LEGO DUPLO? Voor de iets oudere Disney-fans zijn er de eenvoudig te bouwen sets van LEGO juniors sets. Kinderen tussen de vier en zeven jaar kunnen zich storten op de bouwsets van Ariël’s onderwaterconcert of Belle’s Verhaaltjestijd. Leuk!

Ontdek de LEGO DUPLO shop

slider_image_mickeymouse
LEGO DUPLO Minnies verjaardag & Mickeys boot
slider_image_prinses
LEGO DUPLO Rapunzels toren & Belle's theekransje

Leren met de Nijntje Electro wonderpen

Nijntje heeft natuurlijk geen introductie nodig. Naast de bekende boekjes zijn er talloze leuke speelgoedproducten van Nijntje te verkrijgen, zoals de Nijntje Electro wonderpen en corduroy knuffels. Hierbij helpen Nijntje en zijn vriendjes je kleintje al vanaf 2 jaar kennis te maken met kleuren, dieren, vormen en alledaagse voorwerpen. Met de wonderpen raakt je kleintje het juiste plaatje aan en dan ziet of hoort hij aan het geluidje of lichtje bovenop de pen of dat het juiste antwoord is. Nijntje-elektronica stimuleert de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van je kind. Leuk voor nu en vooral handig voor later. Ook een erg grappig en welbekend spelletje is: Verstoppertje spelen. Zet Nijntje ergens neer in de kamer en laat je kleintje driftig zoeken naar het lieve konijntje.

Ontdek de Nijntje shop

Beleef magische avonturen met het speelgoed van Fisher-Price Shimmer & Shine

In het Fisher-Price Shimmer & Shine zwevende geniepaleis kan je kindje zijn/haar favoriete televisieserie naspelen of zijn of haar eigen droomfantasiewereld bedenken. In het paleis wonen, spelen en werken allemaal mini-geestjes, Shimmer & Shine, en er is van alles te ontdekken. Zo kunnen Shimmer & Shine op magische wijze van de woonkamer naar de spiegelkamer zweven. Hoe ze dat doen? Dat is magie! Ook is er een magische spiegel, waar vriendin Leah of prinses Samira in verschijnt. Wie zie jij in de spiegel? Als je kindje nog verder wil spelen met de Shimmer & Shine dan zijn de Shimmer & Shine Rainbow Shimmer popjes een aanrader. Deze Shimmer & Shine Genie Shine popjes zijn 15 centimeter groot, hebben felgekleurde, glitter-outfits aan en lang haar dat je kindje nog kan stylen met het bijpassende kammetje.

Ontdek de Fisher-Price Shimmer & Shine wereld

Duik in de spannende wereld van Thomas de trein

Thomas de speelgoedtrein kennen heel veel kinderen van de populaire televisieserie. Kinderen vinden het dan ook maar wat leuk om de avonturen na te spelen met hun eigen speelgoedtrein uit hun favoriete show. Zo brengt de Thomas de Trein Dynamiet Dino Treinbaan je kindje in een spannend avontuur waar hij over de rug van een fossielen dino rijdt. Thomas moet opschieten want er komt een grote kei aanrollen op het spoor. Wie zal er eerder beneden zijn? Thomas of de kei? In de Thomas de Trein Adventures Dino ontdekking set moet Luke een babydino terugbrengen naar zijn moeder, maar onderweg komt hij ook een vulkaan tegen die elk moment kan uitbarsten. Lukt het Luke om op tijd de babydino veilig terug te brengen? Zo neemt Thomas de Regenboogtrein je kleintje mee in een wereld van problemen oplossen, vriendschap en samen delen. De Thomas treinsets helpen kinderen dan ook om op speelse manier hun motorische vaardigheden en fantasie te ontwikkelen.

Bekijk alles van Fisher-Price Thomas de Trein

Bumba: Was da na?

Bumba wie kent hem niet? Dit populaire clowntje van studio 100 spreekt zijn eigen taal en is altijd vrolijk. Als de tv-tijd voorbij is, dan kan je peuter nog verder spelen met het Waar is Bumba?-spel. Dit spel bevat vijf bekertjes en vijf Bumba figuurtjes. Stop elk Bumba figuurtje onder een bekertje en schuif de bekers heen en weer. Weet jouw peuter nog onder welk bekertje welk Bumba figuur zit verstopt? Goede oefening van het geheugen van je kleuter! Of leer samen de geluidjes die Bumba en zijn gekke vriendjes maken in het Was da na?-spel. Druk op de knop en Bumba laat een geluidje horen, aan je peuter de opdracht om het bijpassende kaartje te pakken. Of het Bumba verstoppertje-spel. Plaats Bumba ergens in de kamer en op om de 10 seconden roept hij: ‘Ik ben hier!’ Gierende pret als je peuter Bumba na een paar keer zoeken heeft gevonden.

Ontdek de Bumba shop

Bumba
+
+
+
+


Wat is het favoriete speelgoed van jouw peuter?