Naar boven

Pampers Active Fit als Beste Getest door Consumentenbond

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Welke luier lekt niet en is het makkelijkste om snel om te doen bij je baby? Als jonge ouder probeer je een aantal luiermerken uit en kies je daarna de beste. Je vraagt je misschien af of de onderlinge verschillen tussen verschillende luiermerken nou echt zo groot zijn. De Consumentenbond nam de proef op de som en liet een onafhankelijk panel van ouders elf luiermerken testen op absorptievermogen, pasvorm, luieruitslag en gebruiksgemak.

Pampers Active Fit #1 in luierland

Het zal je niet verrassen: Pampers Active Fit is gekozen tot Best Geteste luiers door de Consumentenbond met een gemiddeld rapportcijfer van 8.0. Maar liefst 82% van de ouders gaf aan dat hun baby geen last had van luieruitslag met deze luiers en dat is het hoogste percentage uit de test. Ook op de pasvorm, het absorptievermogen en het gebruiksgemak scoorden Pampers Active Fit luiers bijzonder hoog. De cijfers en bevindingen vind je hieronder in het juryrapport. Pampers Active Fit is exclusief online verkrijgbaar, dus sla je slag en koop de allerbeste luiers voor je kleintje bij bol.com

Pampers Active Fit juryrapport
 • Pasvorm: 8,1
  Gaat niet hangen wanneer er is geplast
 • Absorptievermogen: 7,9
  Blijft de hele nacht droog
 • Gebruiksgemak: 8,0
  Sluit goed aan door de 3-way fit sluiting
 • Luieruitslag: 82% heeft hier geen last van bij het gebruik van Active Fit

Gemiddeld rapportcijfer: 8,0

Pampers Active Fit: bij bol.com blijvend in het assortiment!

Pampers

Bestel de Pampers Active Fit hier

Pampers protection

Pampers Premium Protection #2 in Consumentenbondtest

Op een eervolle tweede plek volgen de Premium Protection Pampers luiers. De vaders en moeders die de luiers testen gaven de luiers maar liefst een 8,7 tegen doorlekken. De plasindicator werd lovend vele keren genoemd. Hierdoor hoef je niet te voelen of de luier nat is, maar zie je aan blauw streepje aan de buitenkant of je baby heeft geplast of gepoept. Ook op de overige jury punten kreeg de Premium Protection Pampers luiers hoge cijfers: op pasvorm scoorde ze een 7,8 als cijfer, op het absorptievermogen een 7,9 en het gebruiksgemak kreeg een 8,0. Met zo’n rapport kun je thuiskomen!

Pampers Premium Protection juryrapport
 • Pasvorm: 7,8
  Gemakkelijk aan te doen
 • Absorptievermogen: 8,7
  Lekt niet of nauwelijks door
 • Gebruiksgemak: 8,0
  Plasindicator geeft snel inzicht of verschonen nodig is
 • Luieruitslag: 82% heeft hier geen last van
  Voelt zacht aan voor de huid

Gemiddeld rapportcijfer: 7,8

Bestel de Pampers Premium Protection hier


Wat is jouw favoriete Pamper luier en waarom?