Naar boven

Maxi-Cosi Titan: het autostoeltje dat met je kindje meegroeit

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Ga jij voor het eerst met je kindje in de auto op vakantie of is jouw kindje simpelweg toe aan een nieuw autostoeltje, dan wil je natuurlijk een veilig stoeltje waar je kleintje comfortabel in kan zitten en slapen. En het liefst één waar hij niet binnen een jaar te groot voor is geworden. Maxi-Cosi heeft hier een oplossing voor: de nieuwe Maxi-Cosi Titan is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot maar liefst 12 jaar oud. In dit blog lees je alles over het autostoeltje dat met je kindje meegroeit.

Het autostoeltje dat meegroeit

Twee keer knipperen met je ogen en je baby past niet meer in het wiegje, de schattige kleertjes zijn te klein en de maxi-cosi in de auto kan omgewisseld worden voor een autostoeltje. Je doet er helaas niks tegen, de groei van je kindje gaat in sneltreinvaart door. Maxi-Cosi denkt mee met ouders en heeft een autostoeltje gemaakt voor baby’s vanaf 9 maanden tot kinderen van 12 jaar oud. Zo heb je jarenlang plezier van het Maxi-Cosi Titan autostoeltje.

Safety first

Je gebruikt de Maxi-Cosi Titan eerst als peuter autostoeltje met het vijfpunts-gordelsysteem. Als je kindje zwaarder is dan 15 kilogram verwijder je het gordelsysteem en zet je, je kindje in de auto vast met de driepunts-gordel. De hoofdsteun is in hoogte verstelbaar en kun je dus aanpassen aan de lengte van je kindje. Zo zit het hoofdje van je kindje altijd in de veilige zone. De rugleuning zorgt met de hoofdsteun voor extra comfort en zekerheid, zelfs bij een zijwaartse botsing. Het stoeltje heeft vijf zit- en ligstanden. Fijn, want zo kan je kleintje met lange ritten ook gemakkelijk wat meer naar achter liggen om te slapen. Goed om te weten: het Maxi-Cosi Titan autostoeltje voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04.

Maxi-Cosi Titan
  • Meegroei-autostoeltje: vanaf 9 maanden tot 12 jaar
  • Uitgerust met stevige ISOFIX- en Top Tether-bevestiging
  • Hoofdsteun en veiligheidsgordel zijn tegelijk verstelbaar
  • Heeft vijf zit- en ligstanden

De Maxi-Cosi Titan bevestigen

Het Titan autostoeltje bevestig je met het ISOFIX-systeem en Top Tether. Met de ISOFIX-bevestiging maak je het autostoeltje op de meest veilige manier in de auto vast. Als je plotseling moet remmen of als iemand tegen je aan botst, krijgt je kindje minder schokken te verduren. Het derde ISOFiX-punt is een ‘Top Tether’-bevestigingsband. Die maak je vast in de kofferbak of achterop de rugleuning van de stoel. Je herkent dit punt aan het Top Tether-logo in de vorm van een anker. Speciale indicatoren geven aan of het stoeltje goed is geïnstalleerd. Tip: check voor aankoop wel even of jouw auto ISOFIX-bevestigingspunten heeft. Bijna alle nieuwe auto’s zijn hiermee uitgerust, maar het is niet de standaard. De ISOFIX-bevestigingspunten vind je tussen de rugleuning en de bank.

Bekijk het Maxi-Cosi Titan autostoeltje

maxi-cosi
+
+


Welke ouders gun jij zo’n handige meegroeistoel?