Naar boven

Laat je baby koel slapen met de biologische slaapzakken van Jollein

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

De zon schijnt weer volop, de dagen worden langer en de nachten warmer. De zomer komt eraan! Het nieuwe merk Jollein heeft veel fijne babyartikelen zoals slaapzakken en babykleding van biologisch katoen en inbaker wraps om je baby koel te laten slapen in het warme seizoen.

Koel slapen in de zomer

Je probeert de babykamer in de zomer natuurlijk zo koel mogelijk te houden, maar hoog in de zomer ontkom je er niet aan. Een warm en broeierig kamertje en een baby die niet kan slapen. De nieuwe Speckled slaapzakken van Jollein helpen het slapen voor je kindje iets aangenamer te maken. Ze zijn gemaakt van 95% biologisch jersey katoen en 5% elastaan en hebben een TOG-waarde van 0.6. De TOG-waarde is een puntensysteem voor de isolerende kwaliteit van bedtextiel: hoe warmer de omgeving is, des te lager de TOG-waarde moet zijn en andersom. Zo slaapt je baby niet in een te dikke slaapzak tijdens een warme zomeravond.

Jollein
+
+
+
+

Inbaker wrappers

Inbakeren met een wrapper is ideaal voor kindjes van nul tot drie maanden die onrustig slapen. De wrapper zit strak en de armpjes slaan niet onbedoeld tegen het hoofdje waardoor de baby wakker wordt. Aan de onderkant van de wrapper zit een ritssluiting, zodat je gemakkelijk kan verschonen. Je kunt de wrapper van Jollein sluiten met een zachte klittenbandsluiting. Er zijn drie verschillende kleuren wrappers verkrijgbaar met een hip grafisch printje: roze, blauw en grijs.

Luchtige babykleding

Ook alle babykleding van Jollein is gemaakt van 95% biologisch katoen en 5% elastaan. Door het elastaan rekt het katoen goed mee en zorgt daardoor voor een perfecte fit. Alle rompertjes, shirtjes en boxpakjes zijn voorzien van handige drukknoopjes, zodat je je baby gemakkelijk kan omkleden en verschonen. De vrolijke rompers zijn door het luchtige katoen heel geschikt voor de warme zomerdagen.

Naar alle Jollein babykleding

Slapen met een hydrofieldoek

Voordat je moeder werd, had je er waarschijnlijk nog nooit van gehoord, maar als je eenmaal moeder bent, weet je: je kan niet genoeg hydrofieldoeken hebben. Hydrofieldoeken (ook wel hydrofielluiers genoemd), zijn grote katoenen doeken. Ze zijn licht, ademend, zacht, vochtabsorberend en handig als matrasbeschermer of als inbakerdoek tijdens het slapen. Waar je de doeken nog meer voor gebruikt? Waarvoor niet! Wij zetten de zeven meest gebruikte manieren van een hydrofieldoek op een rij.

Zeven manieren om de hydrofiel doek te gebruiken…

1. … als handdoek
Een hydrofieldoek is superzacht en ideaal om je kindje na het badderen mee af te drogen. Baby’s hebben een gevoelige huid, daardoor is een handdoek vaak te ruw. Jollein heeft ook hydrofiele washandjes in de collectie om het gezichtje van je baby zachtjes mee schoon te maken.

2. … als poetsdoek
De doeken zijn absorberend en daarom superhandig om als poetsdoek te gebruiken. Is er een beker melk omgevallen of per ongeluk gemorst? Met een hydrofieldoek is het zo weer weg.

3. … als deken
Ben je onderweg en koelt het wat af? Wrap je baby in de buggy, kinderwagen of autostoel in een hydrofiele doek voor extra warmte. Ook is de doek ideaal voor de warmere dagen: het fijne katoen is ademend en wordt niet benauwend. Voor de koudere dagen zijn er ook iets dikkere hydrofieldekens verkrijgbaar bijvoorbeeld in de Indians-collectie.

4. … als inbakerdoek
Wanneer je kindje ’s nachts lastig in slaap valt of wakker wordt door zijn eigen bewegingen, is het slim om je kindje in te bakeren. Gebruik hiervoor een extra grote hydrofiele doek. Het katoen is warmte doorlatend en zorgt ervoor dat je kindje in de juiste temperatuur slaapt.

5. … als slab
Een hydrofiele doek is lekker groot en daarmee ideaal om te gebruiken als slab tijdens het eten. Ook als je borstvoeding geeft komt hij goed van pas. Bijvoorbeeld om over je eigen kleding te leggen om vlekken te voorkomen.

6. … als beschermdeken in het bedje
Leg de doeken over het aankleedkussen op de commode of als matrasbeschermer in het bedje of kinderwagen. Je kunt de doek zo vervangen, wanneer je baby bijvoorbeeld heeft gespuugd.

7. … als ondergrond voor verschonen
Als je onderweg bent en je kindje op een openbare plek of bank of stoel wilt verschonen, leg je de hydrofiel doek neer en je hebt altijd een schone ondergrond.

Bekijk alle Jollein baby artikelen

Reageer hier en praat mee!