Naar boven

Je baby in een handomdraai verschonen met Pampers luierbroekjes

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Trappelen met de beentjes, draaien en wiebelen: het verschonen van een actieve, beweeglijke baby is geen kinderspel. De oplossing? Pampers luierbroekjes. Die trek je namelijk in één beweging aan én uit, welke houding je baby ook aanneemt. Dan gaat het verschonen ineens heel vlot. Schone zaak, toch?

Pampers luierbroekjes: overtuigend de beste

Steeds meer mensen zien het in: een luierbroekje is de beste keuze voor je broekie. We geven je 6 goede redenen om over te stappen op Pampers luierbroekjes:

  1. Hoe beweeglijk je baby ook is, je trekt de luierbroekjes altijd in één handbeweging aan of uit.
  2. Het buikje van je baby zet tot een derde uit, maar dankzij de rekbare zijkanten voorkomen de luierbroekjes lekken.
  3. De Premium Protection Pants zijn de allerzachtste luiers van Pampers tot nu toe.
  4. De ultieme pasvorm biedt jouw baby superveel comfort.
  5. Het huidje van je baby blijft dankzij de luchtdoorlatende banen droog.
  6. Oei, ik groei! beveelt het gebruik van luierbroekjes al vanaf acht maanden aan, omdat ze de fysieke en mentale ontwikkeling van je baby stimuleren.

Nieuw: Premium Protection luierbroekjes

Pampers allerbeste Premium Protection luiers zij nu ook verkrijgbaar als luierbroekje. De Premium Protection luierbroekjes zijn gemaakt van vederzachte materialen – de zachtste van Pampers ooit! Ze houden je baby tot 12 uur lang droog en beschermd. De drie absorberende banen verdelen het vocht gelijkmatig voor de ultieme droogheid. En de urine-indicator laat je weten wanneer het tijd is je baby te verschonen. Geen zorgen over verschuivende luierbroekjes: de zachte rekbare zijkanten van Premium Protection luierbroekjes houden de luier op zijn plaats. Vanzelfsprekend trek je ook deze broekjes aan en uit in een handomdraai!

Een luier die meerekt met het buikje van je baby

Wist je dat het buikje van een baby tot wel een derde uitzet bij het eten? Een luier die niet mee rekt, kan dus rode striemen veroorzaken. Dat is natuurlijk niet fijn voor een baby. En als een opgezet buikje weer slinkt, zit zo’n luier te los. Daarom is het zo belangrijk om voor luierbroekjes te kiezen met rekbare zijkanten. Ze voorkomen namelijk lekken én je baby’tje kan veel vrijer bewegen zonder ongemak.

Sfeer

De Pampers luierbroekjes in 3 stappen

Misschien vraag je je nu af: hoe werken die Pampers luierbroekjes dan precies? Het aandoen is precies hetzelfde als het aantrekken van een normaal broekje. Simpel dus. Tijd om te verschonen? Bij het uittrekken van de luierbroekjes volg je deze drie stappen:

  1. Scheur de zijkantjes open.
  2. Doe het luierbroekje uit als een gewone plakstripluier.
  3. Rol het broekje op en plak het dicht met het plakkertje aan de achterkant.

Pampers luierbroekjes: pamper je kindje én jezelf!

Bekijk alle Pampers luierbroekjes op bol.com
1/6
Aanbevolen

Wat is jouw truc om je beweeglijke baby toch te kunnen verschonen?