Naar boven

Houd een oogje in het zeil met Luvion: de beste beeldbabyfoon van nu

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Als jonge ouder is de zorg voor je kind(eren) je nummer 1 prioriteit. Daar helpt Luvion - de Rolls-Royce onder de babyfoons - je graag bij. Want keer op keer weet dit merk vriend en vijand te verrassen met de allernieuwste technologieën, sterke designs en superieur gebruiksgemak. Niet voor niets is hun babyfoon momenteel de meest populaire beeldbabyfoon.

De nummer 1 babyfoon met camera

Dat Luvion een toonaangevend merk is op het gebied van beeldbabyfoons, is duidelijk. Want in 2017 won het merk prijs na prijs. Door te investeren in slimme technologieën en enkel genoegen te nemen met het allerbeste is dit Nederlandse merk zelfs marktleider in Europa. In iedere babyfoon worden strakke looks en gebruiksgemak gecombineerd met zeer sterke beeld- en geluidskwaliteit. Maar ook aan details, duurzaamheid en hoogwaardige productie is gedacht.

slider1_luvion
Easy

Dé no-nonsense babyfoon met camera

slider2_luvion
Essential

De bestverkochte babyfoon

slider3_luvion
Supreme Connect

Werkelijk alle functies die je maar kunt wensen

slider4_luvion
Prestige touch

Indrukwekkend scherm van maar liefst 7"

2017: een jaar vol prijzen

Wij kunnen je natuurlijk wel vertellen welke babyfoon het best is, maar advies van echte kenners en ervaringsdeskundigen is waardevoller. Ook dat zit goed. In 2017 heeft het merk namelijk vele awards gewonnen. Zo is de Luvion Prestige Touch 2 uitgeroepen als beste babyfoon met camera door de Consumentenbond en is de Luvion Supreme Connect runner-up bij Tros Radar met een beoordeling van maar liefst een 7,5.

Luvion beeldbabyfoons

Maar, wat vinden jonge ouders?

Het allerbelangrijkst is de mening van de gebruiker: jonge ouders. Dus, sluit de beeldbabyfoon eigenlijk aan op de behoefte van vaders en moeders? Zekers. Op Kieskeurig zijn de babyfoons namelijk regelmatig ‘best reviewed’ en ook bij de producten op bol.com zijn de gebruikers enorm tevreden. Zo telt de Luvion Essential – op het moment van schrijven – wel 736 reviews met een gemiddeld cijfer van 4,4 sterren. Ook de voordelige Luvion Easy babyfoon heeft 567 reviews met een gemiddeld cijfer van maar liefst 4,3 sterren. En daar is het merk (terecht) best een beetje trots op.

Technologie en praktijk gaan hand in hand

Misschien vraag je je af wat deze beeldbabyfoons zo uniek maakt. Luvion investeert continu in baanbrekende technologische ontwikkelingen op het gebied van draadloze video-overdracht. Maar beseft tegelijkertijd dat babyfoons in de praktijk het leven van jonge ouders én baby’s prettiger en veiliger moeten maken. Daarom creëren ze babyfoons die voorzien zijn van de juiste functionaliteiten die het dagelijkse leven met kleintjes simpelweg makkelijker maken.

Luvion beeldbabyfoons

Het pareltje: de Luvion Essential

Een rustig slaapliedje of de herkenbare stem van papa of mama. De Luvion Essential zorgt ervoor dat jouw kleine zich altijd prettig voelt. Op deze populaire babyfoon met camera vind je namelijk veel leuke functies. Denk bijvoorbeeld aan nachtzicht en de VOX-functie waardoor de babyfoon zichzelf activeert bij het horen van geluid. Ook kun je de babyfoon uitbreiden met los te verkrijgen camera’s. Zo houd je ook bij de broertjes en zusjes een oogje in het zeil. Jij kunt rekenen op optimaal gebruiksgemak, vlekkeloze transmissie en hoge beeld- en geluidskwaliteit. Niet voor niets is de Luvion Essential momenteel de meest populaire beeldbabyfoon.

Bekijk de Luvion Essential

 


Wie van jouw familie of vrienden zou wel zo’n luxe Luvion babyfoon kunnen gebruiken?