Naar boven

Bekijk je baby op de babyfoon én telefoon met de Luvion Grand Elite 3 Connect

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Foto's maken, slaapliedjes laten afspelen of terugpraten via je telefoon: de Luvion Grand Elite 3 heeft heel veel hele handige extra functies. Zo kun jij rustig thuis én onderweg je baby bekijken en in de gaten houden. In dit blog lees je alles over dit nieuwste Luvion model en maak je kans om een Luvion Grand Elite 3 Connect te winnen.

Nieuw: de Luvion Grand Elite 3 Connect

Met de Luvion Grand Elite 3 Connect kun je je kindje overal ter wereld haarscherp zien en horen. De Grand Elite 3 Connect biedt zekerheid voor thuis én onderweg. Handig, als je bijvoorbeeld zit te borrelen bij buren verderop; of vanaf je werk even thuis wilt meekijken. Het kan allemaal met deze premium babyfoon en natuurlijk met een superveilige wifi- en/of 3G/4G-verbinding. Met de gratis app kun je namelijk vanaf iedere locatie via een veilige privé-connectie je kindje bekijken en beluisteren.

Leuke en handige opties – voor fun én zekerheid

De Luvion Grand Elite 3 Connect heeft meerdere handige functies die je leven als jonge ouder ietsje makkelijker maken. Denk aan de handige terugspreekfunctie op zowel de app als de monitor om je kleintje gerust te stellen. Of een temperatuurweergave- en alarm, rustgevende slaapliedjes én een op afstand draaibare camera – die komt vooral goed van pas als ze wat ouder zijn. Daarbij kan je via de app spontane foto’s en video’s maken van je kindje – leuk als herinneringen voor later. Via de ledlampjes op de monitor kun je het geluidsniveau op de kamer monitoren; handig als je op een borrel of een feestje bent, of gewoon een film zit te kijken en niet elk geluidje wilt horen.

Helder beeld ook in een donkere kamer

De camera van de Luvion Grand Elite 3 Connect babyfoon heeft een Full High Definition kwaliteit, dus jij hebt je baby haarscherp op beeld. In het donker zorgen de vrijwel onzichtbare infraroodlampjes eveneens voor een helder beeld. Het beeldscherm is voorzien van een extra groot full-touch-scherm en is maar liefst 11 cm breed. De monitor geeft een waarschuwing zodra de camera buiten bereik is of als de batterij bijna leeg is. Dat scheelt weer stress als je net wilt weg gaan voor een borrel bij de buren.

Luvion

Luvion Grand Elite 3 Connect babyfoon
  • HD beeld én geluid
  • LLHR technologie – óók bij normaal thuisgebruik een bereik tot 300 meter
  • Terugspreekfunctie – op de monitor én vanaf je telefoon
  • Op afstand draaibare camera – op de monitor én op je telefoon
  • Temperatuur weergave en alarm – wel zo veilig
  • Leuke slaapliedjes om bij weg te dromen
  • Maak schattige foto’s en filmpjes van je kleintje
  • Geluidsindicatie – handige led lampjes geven aan hoeveel geluid je kleintje maakt.
  • Tot 4 mensen kunnen tegelijk via de smartphone meekijken (zolang ze een wachtwoord hebben)
Ontdek de Luvion Grand Elite 3 Connect

Award winning babyfoons

Recent zijn er dan ook weer vele prijzen gewonnen door Luvion. Zo is de Luvion Prestige Touch 2 uitgeroepen als beste babyfoon met camera door de Consumentenbond. En is de Luvion Supreme Connect runner-up bij Tros Radar met een beoordeling van maar liefst een 7,5.

Ook nieuw: Luvion Essential Limited Edition

De bestverkochte beeldbabyfoon van Nederland is er nu ook als een prachtige gelimiteerde editie. Deze wooden print editie past helemaal in iedere moderne babykamer met zijn natuurlijke uitstraling. Vanzelfsprekend heeft ook deze Luvion een haarscherp beeld en geluid en werkelijk alle functies die je maar kan bedenken. Met zijn houten design creëert deze babyfoon een warme en tegelijkertijd trendy uitstraling die vrijwel met elke stijl leuk te combineren valt.

Deze nieuwe Luvion-babyfoon heeft niet alleen de beste looks, maar bovendien ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Niet voor niets heeft Ouders van Nu deze babyfoon genomineerd voor de consumenten award voor beste product. Daarnaast is deze babyfoon ‘Best uit Test’ door Kek Mama en best reviewed door de consumenten bij Kieskeurig. De Essential heeft veel prijzen gewonnen, maar de allermooiste prijs blijft die van tevreden ouders. De Luvion Essential Limited Edition heeft maar liefst meer dan 1000 reviews en daarbij een gemiddelde van 4,4 sterren behaald.

Win een Luvion Grand Elite 3 Connect !

Ben jij benieuwd geworden naar de nieuwste Luvion HD babyfoon met camera en app? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een Luvion Grand Elite 3 Connect. Wij mogen er twee weggeven. Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je naam en adres naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Luvion’. De winactie loopt tot en met 14 oktober 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en wordt hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Wat is jouw favoriete model Luvion babyfoon en waarom?