Naar boven

Altijd een gerust gevoel met een Alecto babyfoon

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Elke ouder wil 's avonds met een gerust hart zijn kleintje op bedje kunnen leggen. Met de Alecto babyfoons houd je gelukkig altijd een oogje in het zeil als je kindje slaapt. Alecto heeft zelfs de eerste babyfoon met groothoeklens. We stellen vier modellen aan je voor!

Alecto babyfoons: daar kun je op vertrouwen

Ben jij weleens gaan checken of alles oké was met je kleintje ’s nachts? En werd je baby daardoor juist wakker? Niet zo handig natuurlijk. Gelukkig is dat verleden tijd. Met de Alecto babyfoons voorzien van een camera heb je altijd ogen en oren in de babykamer – en dat is wel zo geruststellend als ouder. Alecto komt nu zelfs met de eerste babyfoon met groothoeklens. Daarnaast kun je volledig vertrouwen op de Alecto babyfoons en wel hierom:

 1. Alecto baby heeft de meeste keus in babyfoons.
 2. Je vindt in de Alecto baby collectie een brede range aan elektronische producten die de veiligheid van je baby’tje garanderen.
 3. De producten van Alecto komen heel vaak als beste uit de test.
 4. Met Alecto baby krijg je meer waar voor je geld.

We stellen hieronder vier modellen aan je voor. Vergeet ook niet mee te doen aan de winactie!

Alecto DVM-143 Panorama: groothoeklens voor de babykamer

Dit is de allereerste babyfoon van Nederland met afneembare groothoeklens. De Alecto DVM-143 Panorama babyfoon is 100% storingsvrij, heeft een camera en beeldscherm met een breedte van wel 11 centimeter. Door de groothoeklens – met een beeldhoek van 170 graden – heb je extra goed zicht op je kindje, ook als je kleintje ’s nachts in een andere hoek van het bedje kruipt. Je kunt de babyfoon uitbreiden tot wel vier camera’s. In het donker doet de infraroodcamera natuurlijk zijn werk en als je een ‘close-up’ wil, zoom je gewoon in! Ook handig: misschien wil je alleen maar iets zien op beeld als je kindje daadwerkelijk geluid maakt. Ook dát kun je instellen op de Alecto DVM-143 Panorama. Met geluidsmeldingen, beeld en temperatuurmelding leg jij je kindje voortaan met een gerust hart op bed. Slaap zacht!

Slider_1
Kies zelf of je de groothoeklens wil gebruiken of niet
Slider_2
Altijd zicht op je kindje met de Alecto DVM-143
De belangrijkste kenmerken van de Alecto DVM-143 Panorama zijn:
 • afneembare groothoeklens (170 graden);
 • voorgeprogrammeerde slaapliedjes;
 • geluids- en temperatuurmeldingen;
 • mogelijkheid van weergave met meerdere camerabeelden tegelijk;
 • vijf voorgeprogrammeerde slaapliedjes;
 • tweerichtingscommunicatie: je kunt je kindje dus ook geruststellen met je stem.

Alecto DVM-700: babyfoon met voedingstimer

Elke ouder weet: er is niks mooier dan het beeld van een heerlijk slapende baby. En met de Alecto DVM-700 kun je zelf een blik werpen in de babykamer zonder je kindje te storen. Het heldere touchscreen van 9 centimeter breed geeft een scherp beeld, dus ga er ’s avonds maar even goed voor zitten. Door de infraroodcamera zie je ook in het donker wat er gebeurt in de babykamer. En heeft je kleintje moeite om in slaap te komen? Speel dan een van de voorgeprogrammeerde slaapliedjes. Dat is ook fijn tijdens het bedritueel; zo weet je baby dat het tijd is om te gaan slapen. Uniek aan de Alecto DVM-700 is het touchscreen waarmee je jouw kleintje weer kan opzoeken als hij uit beeld rolt: de camera is op afstand bestuurbaar vanaf de ouderunit. Ook ideaal is de voedingstimer: die waarschuwt als het ’s nachts tijd is voor de volgende voeding.

Slider_3
Een handige babyfoon met voedingstimer
Slider_4
Niet voor niets vaak favoriet op Kieskeurig.nl
De belangrijkste kenmerken van de Alecto DVM-700 zijn:
 • geluids- en temperatuurmeldingen;
 • voorgeprogrammeerde slaapliedjes;
 • een op afstand bestuurbare camera, te bedienen via het touchscreen;
 • voedingstimer: geniet van je televisieavondje of nachtrust terwijl de babyfoon je waarschuwt wanneer het tijd is voor een voeding;
 • tweerichtingscommunicatie: praat tegen je kindje via de babyfoon

Alecto DVM-750: de ster onder de babyfoons

De Alecto DVM-750 is veel meer dan alleen een babyfoon met camera. Zodra het bedtijd is, kun je de projector inschakelen en ziet je kleintje een prachtige sterrenhemel op het plafond. De rustgevende slaapliedjes geven je baby een vertrouwd gevoel en maken al snel uit van een vast bedritueel. Baby’s en kinderen houden van deze routine; zo weten ze wat komen gaat en wat er van hen wordt verwacht. Als je kleintje eenmaal slaapt, zet je de projector en liedjes met de ouderunit gewoon uit. Rolt jouw kleine slaapkop uit beeld? Dan bedien je, net als bij de bovengenoemde babyfoon, de camera gewoon vanaf de ouderunit en zoek je jouw kleintje weer op.

Slider_5
Een babyfoon en projector in één
Slider_6
Bedien de camera op afstand met je smartphone
De belangrijkste kenmerken van de Alecto DVM-750 zijn:
 • een ingebouwde projector met rustgevende projecties;
 • voorgeprogrammeerde slaapliedjes;
 • geluids- en temperatuurmeldingen;
 • een op afstand bestuurbare camera, te bedienen via het touchscreen;
 • tweerichtingscommunicatie: stel je kleintje gerust met je stem.

Nieuw: de Alecto DBX-84

En als laatste: de nieuwe Alecto DBX-84. Een superbetrouwbare DECT babyfoon (dus 100% storingsvrij) waarvan de babyunit de vorm van een uiltje heeft. Hoe schattig is dat? Het uiltje is tegelijkertijd een nachtlampje. Met zo’n lief uiltje, dat wel vijf slaapliedjes kan, valt je kindje vast en zeker makkelijk in slaap. De babyfoon heeft ook een terugspreekfunctie, LCD display en eco-modus.

Alecto babyfoons

 

Nog veel meer slimme babyproducten

Alecto wil het ouders zo makkelijk mogelijk maken en ze met een gerust hart babyproducten laten kiezen. Daarom maakt Alecto elektronica waar je op kunt vertrouwen. Naast babyfoons zijn er ook mooie nachtlampjes, thermometers, voedingsbereiders en nog veel meer. Neem snel een kijkje in onze Alecto shop.

Bekijk alles van Alecto

1/6
Aanbevolen


Welke aanstaande ouders gun jij zo'n mooie Alecto babyfoon?