Naar boven

Ontdek de Alecto DIVM-550 babyfoon met beeld, geluid en wifi

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Nieuw van Alecto: de DIVM-550, een babyfoon met beeld, geluid én wifi. Hiermee kun je altijd een blik werpen op je baby via de monitor en via de app op je telefoon. Zit je beneden in de woonkamer, ben je bij de buren barbecueën of drink je nog een drankje in de hotelbar: je hebt altijd zicht op je baby.

Beweging, geluid of allebei

Wanneer je pasgeboren baby nog moeite heeft met slapen is het fijn om te kunnen zien wat er gebeurt in het wiegje. Moet je ernaartoe gaan of is het loos alarm? Het geeft zekerheid om behalve op geluid ook een inschatting te kunnen maken op basis van beeld. Met de monitor (ouderunit) van de Alecto DIVM-550 kun je ook terugpraten tegen jouw kindje om hem gerust te stellen. Handig, je stelt zelf in op de babyfoon of je een melding krijgt van beweging, geluid of allebei. Ook als je kindje iets ouder is, geeft de camera je extra zekerheid – bijvoorbeeld wanneer je kindje heeft ontdekt hoe hij uit bed kan klimmen.

Beveiligde verbinding

Natuurlijk gaat de nieuwste Alecto babyfoon zorgvuldig om met de privacy van jou en je gezin. Zo kan niemand ‘meekijken’ naar jouw baby zonder dat hij of zij het unieke wachtwoord heeft. De app is ontwikkeld in Nederland en draait op beveiligde servers in Europa. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Heb je meerdere kinderen? Er kunnen in totaal vier babycamera’s aangemeld worden in de app. Door het splitscreen-beeld kun je naar meerdere kindjes tegelijk kijken.

Alecto DIVM-550

Maak foto’s en video’s

De HD-camera van de Alecto DIVM-550 geeft een helder beeld in kleur en heeft nachtzicht. Je kunt dus altijd alles goed zien. De babyfoon heeft een bereik tot wel 50 meter vanaf je locatie en is 100% storingsvrij. Naast een oogje in het zicht houden heeft de babyfoon nog een leuke foto- en videofunctie. Je kunt namelijk foto’s en video’s maken op een SD-kaart. Ligt je kindje als een engeltje te slapen of brabbelt hij erop los? Maak een foto of video, leuk voor later! Het beeldscherm van de ouderunit is 12,7 centimeter breed en heeft een touchscreen. Hij is oplaadbaar en beschikt over een stand-by tijd van tot wel 18 uur. Ideaal voor thuis en als je onderweg bent dan gebruik je natuurlijk de app.

Alecto DIVM-550: features
  • Je kunt terugpraten tegen jouw kindje via de ouderunit;
  • De set is uit te breiden tot vier camera’s (met splitscreen-camerabeelden);
  • Je kindje kan luisteren naar relaxte slaapliedjes om heerlijk weg te dromen;
  • De babyfoon geeft een waarschuwing als je buiten bereik bent of als de batterij bijna leeg is;
  • Biedt je de mogelijkheid om foto’s en video’s te maken van jouw kindje, die je kunt opslaan op een SD-kaart;
Bekijk alle Alecto babyfoons

1/6
Aanbevolen

Reageer hier en praat mee!