Naar boven

Zacht slaapcomfort voor je kindje met een ABZ babymatras

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Ben jij je aan het voorbereiden op de komst van je kindje? De babykamer is geschilderd en je wordt overspoeld met babycadeaus. Een superleuke periode; en dan moet het ware geluksmoment nog komen! Maar heb je ook al aan het slaapcomfort van je kleine spruit gedacht? ABZ helpt je graag bij de keuze voor het juiste babymatras. Lees snel verder én vergeet niet mee te doen aan de winactie.

Baby zijn, dat is hard werken!

In het begin slaapt je kindje wel 12 tot 18 uur per dag. En tijdens het slapen gaat het groeien gewoon door. Daarom is het belangrijk dat je baby op een goed, verantwoord matras kan slapen. ABZ is al bijna 100 jaar gespecialiseerd in babyslaapcomfort en daarom maakt het merk jou als jonge ouder graag wegwijs in de wereld van de babymatrassen. Het juiste matras kiezen is nu eenmaal geen kinderspel.

Bekijk alle ABZ matrassen

ABZ-Babymatras

Een babymatras waar jij je goed bij voelt

Waar moet je eigenlijk op letten in jouw zoektocht naar het ideale babymatras? Dit zijn de 3 basisbehoeften:

  1. Comfort en veiligheid: kies voor een matras dat comfortabel is voor je kindje én optimale veiligheid biedt. Een matras met voldoende densiteit garandeert optimale ondersteuning voor een kind in volle ontwikkeling.
  2. Hygiëne: als kersverse ouder wil je natuurlijk dat je kind in een zo gezond mogelijk klimaat kan slapen. Kies daarom voor een matras dat een goed slaapklimaat kan garanderen.
  3. Onderhoudsvriendelijkheid: het leven van een jong gezin kan hectisch zijn, waardoor ook het praktische aspect van het matras een aandachtspunt is. Gelukkig hebben vele matrassen van ABZ een afneembare of afwasbare hoes, zodat je het snel schoon kunt krijgen na eventuele ongelukjes.

Een minimatras voor jouw ‘mini me’

Alle babymatrassen van ABZ voldoen aan de 3 genoemde basisbehoeften. Wist je trouwens dat zelfs alle ABZ-matrassen uit materialen bestaan die Oeko-tex-gecertificeerd zijn en dus goed voor je gezondheid zijn? En dat is slechts één van de vele positieve eigenschappen op het gebied van babyslaapcomfort.

ABZ Babymatras
Een kwalitatief matras voor je kleintje
ABZ Babymatras
Veilig slapen in een heerlijk babybedje
ABZ Babymatras
ABZ biedt ook kindermatrassen

Van anti-allergie tot anti-transpiratie

In de uitgebreide collectie aan babymatrassen zijn ook een aantal speciale exemplaren te vinden. Zo blinken sommige matrassen uit op het gebied van anti-allergie, anti-transpiratie, veiligheid en ecologie. In de Multicare-collectie ligt de focus bijvoorbeeld wat meer op anti-allergie. Een fijne keuze voor een kindje dat snel last heeft van huisstofmijt of andere allergieën. Daarnaast is de Mutlicare-collectie eenvoudig én snel te reinigen. Kind kan de was doen!

Vind je de luchtdoorlaatbaarheid van het matras het belangrijkst? Kies dan voor het matras Airgosafe. Op deze geventileerde matrastopper kan je baby rustig slapen, want warmtestuwing en overmatig zweten is op dit matrasje onmogelijk. Last but not least willen we Hé Bamboo aan je introduceren. Bij dit matras staat ecologie hoog in het vaandel, want het is gemaakt van bamboekatoen en is van nature bacterie-, schimmel- en huisstofmijtwerend. Puur natuur.

Onze allerbelangrijkste tip: kies vooral een matras waar jij je goed bij voelt!

Alles van ABZ bekijken

Maak kans op een Multicare White On Top matras

Wil jij graag het Multicare White On Top matras winnen? Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je naam en adres naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Multicare matras’. Hierna is het een kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 14 oktober 2018. Veel succes!

ABZ Babymatras

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en wordt hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Hoe zorg jij voor optimaal babyslaapcomfort?