Naar boven

Stil grote trek met een XL hetelucht friteuse van Tefal

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Klunzen met een ongezonde frituurpan of een te kleine heteluchtfriteuse is verleden tijd. Met de Fry Delight XL FX1050 van Tefal bereid je je gerechten stukken makkelijker én gezonder. Oh, en nodig je familie en vrienden maar alvast uit. In deze XL heteluchtfriteuse kun je namelijk tot wel zes porties kwijt.

Heteluchtfriteuse voor grote porties

Eten met vrienden en familie is altijd gezelliger dan alleen. Maar dan moet je natuurlijk wel de capaciteit hebben om grote porties te bereiden. Met een inhoud van wel 1,2 KG is de Fry Delight XL FX1050 de perfecte hulpchef. In deze heteluchtfriteuse kun je tot wel 6 porties kwijt. Niet alleen de grootte is fijn, maar ook de warmhoudfunctie zorgt ervoor dat de Fry Delight XL meer gemak biedt. Op een eenvoudige, gezonde manier kun je je favoriete gerechten frituren. Maar ook grillen, braden en bakken behoren tot de mogelijkheden. Op het digitale scherm van het apparaat vind je wel 8 bereidingsstanden, waarvan 7 voorgeprogrammeerde kookinstellingen. En met een instelbare timer tot 30 minuten en een regelbare thermostaat tot 200 graden is ‘ie fijn in gebruik.

Frituren, grillen, braden of bakken?

De heteluchtfriteuse is niet alleen ideaal wanneer je patat en snacks wilt bereiden voor een groot gezelschap. Ook voor andere gerechten biedt de Fry Delight XL FX1050 de uitkomst. Met weinig olie tover je de meest heerlijke, knapperige gerechten uit de keuken. Voor veel bereidingen, zoals diepvriesfriet en snacks, heb je zelfs helemaal geen olie nodig. Door te koken met hete lucht heb je nauwelijks last van nare vetluchtjes. Zo kun je de heteluchtfriteuse, in tegenstelling tot een reguliere frituurpan, probleemloos in de keuken gebruiken. Scheelt jou weer een wandeling naar de schuur of garage. De binnenpan en het mandje zijn overigens vaatwasmachinebestendig, maar dankzij de anti-aanbaklaag ook makkelijk met de hand te reinigen.

Tefal hetelucht friteuse
Eenvoudig te bedienen
Tefal hetelucht friteuse
Culinaire hoogstandjes
Tefal hetelucht friteuse
Stimuleer jouw kooktalent!

 

Tefal cashbackactie

Tefal heteluchtfriteuse

Andere Tefal heteluchtfriteuses

Wil jij genieten van de voordelen van een Tefal heteluchtfriteuse, maar is de XL-variant voor jou niet nodig? Ga dan voor de Tefal Fry Delight FX1000 met een inhoud van 1,2 kg. Ook deze versie maakt gebruik van 3D Air Pulse Technology, waardoor je gemakkelijk, gezond en snel kunt koken. Wanneer je kiest voor een apparaat met vier verschillende kookwijzen, zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos. Zo perfectioneer je ieder gerecht: knapperig van buiten, zacht vanbinnen.

Bakken met de juiste accessoires
Je kunt voor de Tefal Fry Delight FX1000 eventueel ook een speciale Tefal Bakvorm XA1110 voor de Fry Delight FX1000 aanschaffen om je eigen kookkunsten te overtreffen. Ideaal voor het bereiden van heerlijke bakrecepten, zoals taart, brood en lasagne. Ook het Tefal Bakrekje XA1100 is een fijn bakaccessoire. Te gebruiken wanneer je op hetzelfde moment twee lagen voedsel wilt bereiden, zodat je sneller een complete maaltijd op tafel tovert. Dit bakrekje kun je zowel bij de Fry Delight FX1000 als de FX1050 gebruiken.

Tefal heteluchtfriteuse


Wat eet jij het liefst uit de heteluchtfriteuse?