Naar boven

Gun jezelf een GROHE douche en krijg 100 euro retour!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Houd jij ook zo van douchen? Heerlijk momentje voor jezelf toch? En dat wordt het al helemaal met een GROHE Rainshower SmartControl. De meest luxe regendouche van de Duitse douchespecialist. Tijdelijk krijg je maar liefst 100 euro terug na aankoop van zo'n douchesysteem met thermostaatkraan. Snel verder lezen dus in dit blog - mét winactie!

Gegarandeerd genieten met een GROHE regendouche

GROHE staat al jaren bekend om haar fantastische douchesystemen. Door de jaren heen heeft de Duitse sanitairspecialist de ene na de andere uitvinding gedaan. Resultaat? Douches waar je ‘u’ tegen zegt. En een GROHE Rainshower SmartControl regendouche is je ultieme keuze. Duurzaam, gebruiksvriendelijk en vooral comfortabel. Gegarandeerd genieten. Letterlijk, want GROHE geeft op alle douchesystemen een genietgarantie, namelijk 30 dagen niet goed geld terug. Perfect! En wil je precies weten welke GROHE regendouche het best bij je past? Gebruik dan onze keuzehulp.

grohe regendouche

Cashbackactie: 100 euro retour
Over geld terug gesproken: tot en met 30 juni 2017 krijg je na aanschaf van een GROHE Rainshower SmartControl Duo douchesysteem of comfortset, 100 euro retour. Kijk, da’s nóg een mooi argument om een GROHE regendouche in je badkamer te halen… De voorwaarden die bij deze cashbackactie horen, vind je hier.

Alles van GROHE

SmartControl: je favoriete straal in een handomdraai

Het GROHE Rainshower SmartControl douchesysteem koppelt een stijlvol design aan maximaal comfort. Dankzij het SmartControl-systeem kun je je favoriete straal met één druk op de knop activeren. Eén keer drukken om de douche te starten, draaien om het watervolume aan te passen en opnieuw drukken om de douche te stoppen of te pauzeren. Je geselecteerde watervolume wordt zelfs opgeslagen voor je volgende douchebeurt. Ideaal. Zowel de hoofd- als handdouche in het systeem bieden twee straalsoorten. De XXL hoofddouche met GROHE TrioMassage-straal is zowel ontspannend als verkwikkend en geeft je een superlekker gevoel.

De voordelen van een GROHE regendouche
  • TurboStat: snel en constant de gewenste watertemperatuur;
  • CoolTouch: de buitenkant van kraan wordt nooit te heet om aan te raken. Wel zo veilig, zeker voor kinderen;
  • EcoJoy: de kraan laat tot wel 50% minder water door zonder aan comfort in te leveren;
  • DreamSpray: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes;
  • TrioMassage: een perfect massage-effect voor je hoofd, nek en schouders;
  • StarLight: verzekert je van een langdurig glazende chroomlaag;
  • TwistFree: nooit meer een geknikte- of verdraaide slang;
  • EasyClean: de sproeiplaat kan worden losgemaakt van de hoofddouche voor een nog makkelijkere reiniging.
Alles van GROHE

Winactie!

(Deze winactie is afgelopen)
Goed dat je verder hebt gelezen, want hieronder tref je het winformulier aan dat je ‘moet’ invullen om kans te maken op GROHE Rainshower SmartControl Duo douchesysteem, inclusief thermostaatkraan. We mogen er eentje weggeven, dus vul snel dat formulier in. Veel geluk!


Wat lijkt jou het fijnst aan een GROHE regendouche?