Naar boven

Een veilige en comfortabele thuishaven: Nest zorgt voor jou en je geliefden

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

De meeste ongelukken gebeuren nog steeds in en rond het huis. Niets is dan ook zo belangrijk als jezelf en je geliefden veilig houden. Nest zorgt ervoor dat jij en de rest van het gezin altijd met een gerust hart kunnen slapen.

Veilige haven

Thuis is de veilige haven die je met geliefden deelt. De plek waar je de zorgen de dag van je af laat glijden en helemaal jezelf bent. Natuurlijk wil je er alles aan doen dat zo te houden. Nest helpt daarbij met een familie van producten die los van elkaar, maar ook samen de veiligheid in huis kunnen waarborgen. Dat kan in de vorm van camera’s die precies bijhouden wat er speelt zodat jij dat niet meer hoeft te doen, maar ook met een thermostaat die jouw wensen precies begrijpt en zich daar continu op aanpast.

In de onderstaande interactieve video zie je om welke producten het gaat en welke voordelen en mogelijkheden ze bieden. Mocht je na het bekijken ervan behoefte hebben aan meer informatie, lees dan verder.

Nest Cam Outdoor & Indoor

De Nest Cam Outdoor is een beveiligingscamera die dag en nacht het huis in de gaten houdt, ongeacht tijdstip of weersomstandigheden. De camera is altijd alert op beweging en geluid en kan een melding versturen naar je mobieltje als hij iets ongewoons vastlegt. Ook kan de Cam Outdoor een melding versturen wanneer er een persoon in beeld komt* – niet alleen fijn in geval van onheil, maar ook wanneer je bijvoorbeeld met smart op een pakketje zit te wachten. Deze nieuwe beveiligingscamera is vanaf 15 november 2016 verkrijgbaar, maar je kunt ‘m alvast reserveren.

*Werkt met een abonnement op Nest Aware (wordt apart verkocht).

Nest Cam Indoor
De Nest Cam Indoor werkt net zo goed als de Nest Cam Outdoor. De camera kan meldingen naar je mobieltje sturen wanneer er iets ongewoons in huis gebeurt. Via een livestream-verbinding kun je direct meekijken. En dankzij de ingebouwde luidspreker is het mogelijk om op afstand in huis van je te laten horen.

nest-interactive-1
Nest Cam Outdoor

De beveiligingscamera houdt het huis dag en nacht in de gaten, dankzij Night Vision.

nest-interactive-2
Op afstand meekijken

Met de Nest app kun je vanaf je smartphone in de gaten houden wat er in en rondom het huis gebeurt.

nest-interactive-3
Ontvang alerts

De camera kan een melding naar je mobieltje versturen als hij een persoon registreert.

Nest Aware
Via de Nest app, die je installeert op je smartphone, is het mogelijk om live mee te kijken en te luisteren wat er in en om je huis gebeurt. Het terugkijken van de opnames is ook mogelijk, zo kun je de laatste drie uur gratis terugkijken. Met een abonnement op Nest Aware kun je opnames tot maximaal 30 dagen terugkijken. Je kunt het abonnement ook gedurende een bepaalde periode aanschaffen, bijvoorbeeld wanneer je op vakantie gaat.

Nest Learning Thermostat

Iedereen wil thuis wel energie besparen. De Nest Learning Thermostat is een slimme thermostaat die met je meedenkt. Na een paar dagen kent de thermostaat je persoonlijke schema en programmeert hij zichzelf. Hij leert onder meer wat je de lekkerste temperatuur vindt in huis en hoe lang het duurt het huis op te warmen. Wanneer je niet thuis bent, kan de Learning Thermostat zelf de temperatuur verlagen. Via je smartphone kun je de thermostaat altijd op afstand bedienen.

Nest

Nest Protect

De nachtmerrie van iedereen: brand of koolmonoxide in huis. De Nest Protect beschermt je hier actief tegen. Met gesproken waarschuwingen, gekleurde lichten en meldingen op je mobiel waarborgt deze rook- en koolmonoxidemelder je veiligheid. Wanneer het alarm afgaat, vertelt de Protect niet alleen dat er wat mis is, maar ook wat en waar. Het apparaat test zijn batterijen en sensoren 400 keer per dag. Omdat in geval van brand iedere seconde telt.

Nest

Samenwerken

Samenwerken is een belangrijke pijler voor Nest. Dat kan onder meer met de Nest app. Deze app werkt op iedere smartphone en zorgt ervoor dat je altijd kan controleren hoe het er thuis voor staat en de apparaten op afstand kan bedienen. Een alarm kan je op die manier ook uitzetten. De apparaten zijn ook onderling op elkaar afgestemd. Wanneer de Nest Protect bijvoorbeeld koolmonoxide constateert, kan hij de Nest Learning Thermostat de verwarmingsketel uit laten schakelen. Zo creëert Nest letterlijk voor iedereen een veilig en warm nest.

Bekijk alle Nest-producten


Heb jij al van deze slimme producten in huis?