Naar boven

Nooit meer rommel in huis met IRIS opbergkasten

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Ook bij jou thuis kan het af en toe een rommeltje zijn. Geef maar toe. Of het nu komt door je kinderen, je huisdieren of het gebrek aan opbergplaatsen; struikelen over spullen is nooit fijn. Met de praktische opbergkasten van het merk IRIS los je dat probleem heel eenvoudig op.

Een (op)berg ruimte

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, nietwaar? IRIS kan hierbij helpen. Door jouw huis te voorzien van fijne opbergruimtes, creëer je namelijk rust. En natuurlijk ook extra ruimte. Als specialist op het gebied van kunststof opbergkasten, -boxen en andere opbergproducten schept IRIS orde in alle chaos. Met diverse praktische ladesystemen, opbergmanden en boodschappenkratten is jouw huis snel weer een opgeruimde, rustige omgeving.

Optimale opbergkasten

De opbergproducten van IRIS zijn 100% praktisch ontworpen. Ze zijn eenvoudig te stapelen en daardoor makkelijk op te bergen. De handige opbergkasten kun je ook nog eens heel eenvoudig verplaatsen dankzij de wieltjes. Zo hoef je er niet mee te sjouwen. Het resultaat? Een opgeruimd huis. Voortaan hoef je je tenen dus niet meer te stoten als je door je huis loopt. En je zal ook niet meer op het speelgoed van je kind gaan zitten, als je eindelijk op de bank ploft.

Iris opbergkasten

Spullen kwijt: verleden tijd

Zelfs wanneer je je spullen goed opbergt, kun je ze nog kwijt raken. Herkenbaar? De slimme ladesystemen van IRIS hebben daar een oplossing voor. De opbergkasten zijn namelijk voorzien van zwarte frames met transparante lades. De inhoud kan daardoor gemakkelijk geïdentificeerd worden. Oftewel, je vindt in één oogopslag wat je zoekt. Ideaal voor in huis of op kantoor!

Waarom een IRIS opbergkast?
  • Spullen zijn makkelijk te identificeren door transparante lades
  • Doordat de lades zijn voorzien van een stopper, kunnen ze niet uit het ladesysteem vallen
  • Eenvoudig te verplaatsen (door de vier zwenkwielen)
  • Licht in gewicht
  • Makkelijk te reinigen
  • Duurzaam in gebruik

Iris opbergkasten

Een opgeruimd huis

Alle opbergkasten van IRIS hebben brede geïntegreerde handgrepen. Fijn, want zo kun je ze gemakkelijk open en dicht maken. Ook zijn de lades voorzien van een stopper, waardoor ze niet uit het kastje kunnen vallen. En dankzij de vier bijgeleverde zwenkwielen zijn de ladesystemen gemakkelijk te verplaatsen. Dus wil je je spullen toch liever in een andere kamer plaatsen? Dan is dat geen enkel probleem. IRIS ladekasten zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, waardoor ze lang meegaan. Zo kun jij jarenlang genieten van een opgeruimd huis (en van een opgeruimd hoofd).

Bekijk alle IRIS opbergsystemen

 


Welke kamer in jouw huis is het rommeligst?