Naar boven

Zó lekker kan water zijn: GROHE introduceert de Blue Home kraan

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Een glas water tappen wordt een feestje met de GROHE Blue Home kraan. Met deze knappe kraan kun je zelf instellen of je water met of zonder bubbels drinkt en hoe koel je je drankje wil hebben. Niet alleen lekker, maar ook nog eens heel duurzaam.

Slim systeem

Water is niet het meest spannende drankje dat er bestaat, maar dat wordt allemaal anders met de GROHE Blue Home kraan. Dankzij een slim systeem snak je voortaan naar een zelf getapt glas kraanwater.

blue-home-image-1
Inventief design

De kraan is voorzien van een gebruiksvriendelijke greep met LED-verlichting.

blue-home-image-2
Plat of bruisend

Drink je water zoals jij het lekkerst vindt; plat, bruisend of iets daartussenin.

blue-home-image-3
Weinig ruimte

De Blue Home kraan beschikt over een koeler die weinig ruimte inneemt en eenvoudig te installeren is.

Plat of bruisend
GROHE maakt van water drinken een speciale ervaring dankzij een nieuw leidingsysteem dat normaal water en gefilterd water onderscheidt. Of je water nou het liefst plat, bruisend of iets daar tussenin drinkt: met de inventieve GROHE Blue Home kraan kan het allemaal. Gewoon, thuis in je eigen keuken.

De kraan kent drie verschillende standen:

  • Gekoeld water zonder bubbels;
  • Licht bruisend met niet al teveel bubbels;
  • En bruisend water met lekker veel bubbels.

Temperatuur

De GROHE Blue Home kraan beschikt over een ingenieuze koeler die het water tot zich neemt, filtert, koelt en laat sprankelen. Hoe koud je het water precies drinkt, is helemaal aan jou. Je kan de temperatuur zelf instellen tussen de 5 en 10 graden Celsius. Zet de koeler op z’n koudst, bijvoorbeeld om ’s zomers een karaf mineraalwater te maken.

grohe blue home

Eenvoudig te installeren
De koeler is compact en neemt daardoor niet veel ruimte in. Hij is bovendien eenvoudig thuis te installeren. De kraan is voorzien van een gebruiksvriendelijke greep met LED-verlichting om aan te geven welk type water je tapt. Het filter en de CO2-flessen (voor de bubbels in het water) kun je zelf binnen een paar seconden verwisselen.

GROHE Blue Home

Milieuvriendelijk

Nog een ander belangrijk voordeel: dankzij de GROHE Blue Home kraan is het niet meer nodig flessen water te kopen. Dat scheelt niet alleen zeeën van ruimte in de koelkast, het is ook een stuk milieuvriendelijker. Voor de productie van één literfles water zijn welgeteld zeven flessen water en de nodige energie en CO2-uitstoot nodig. Dankzij GROHE is er 61% minder CO2-uitstoot en is de productie van plastic waterflesjes overbodig. Dat is dus niet alleen een heerlijk dorstlessend, maar ook een duurzaam glas water.

Bekijk hier alle GROHE Blue Home kranen

GROHE Blue Home

1/6
Aanbevolen

Hoe drink jij je water het liefst?