Naar boven

NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachines: gemaakt om te imponeren

| Geschatte leestijd: 3 minuten

Ga jij voor een krachtige Espresso Intenso, een perfect gelaagde Latte Macchiato of een kruidige Chai Tea Latte? Voor ieder moment van de dag biedt NESCAFÉ® Dolce Gusto® een smaakvolle creatie. In dit blog ontdek je de heerlijke smaak, de krachtige technologie én het stijlvolle design van Dolce Gusto.

Ontdek hoe creativiteit geweldige koffie oplevert

Dankzij de NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachines verandert een eenvoudig kopje koffie in een volmaakte, verse koffiecreatie. Dat is nogal een belofte, dat weten we. Maar er is niets van gelogen. Bij NESCAFÉ® Dolce Gusto® zetten ze namelijk alles op alles om de grenzen van het koffie maken te verleggen. Door de koffiebonen zorgvuldig te roosteren, te malen en voortdurend te experimenteren brengen ze nieuwe, originele koffiesmaken tot leven. En dat resulteert in de allerhoogste kwaliteit koffie. Een geheel verrassende, nieuwe kijk op koffie dus.

Dolce Gusto Koffiemachines

Meer dan koffie

Genoeg gepraat, tijd om je een paar voorbeelden te laten zien. De NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio2 KP1608 – Zwart is bijvoorbeeld een aanrader. Met de handige joystick stel je eenvoudig de automatische waterdosering in, waardoor je de lekkerste koffievariëteit creëert. En dat is nog niet alles. In de onderstaande interactieve video ontdek je meer over deze Dolce Gusto koffiemachine. De NESCAFÉ® Dolce Gusto® MiniMe – KP1208 machine is een wat kleinere variant. Maar ook deze compacte koffiemachine is van alle gemakken voorzien. Zo pas je de instellingen bijvoorbeeld heel eenvoudig aan naar jouw persoonlijke smaak. Het enige dat jij nog hoeft te doen is genieten.

Een sieraad voor je keuken

Elke koffiemachine van NESCAFÉ® Dolce Gusto® is voorzien van een stijlvol design. Neem bijvoorbeeld de rode NESCAFÉ® Dolce Gusto® Krups Drop – KP3505 machine. Dit opvallende design is geïnspireerd op een koffiedruppel. Dát is pas uniek. De machine is voorzien van naadloze lijnen, een verborgen waterreservoir en een uniek touchscreen. Deze variant is overigens ook in de kleuren zilver en wit verkrijgbaar. Ook de NESCAFÉ® Dolce Gusto® Movenza – KP6008 heeft een bijzonder design. Deze machine opent zichzelf automatisch wanneer je deze aanraakt en wanneer je hem niet gebruikt, kun je hem sluiten. Dan staat er eigenlijk gewoon een klein kunstwerkje in je keuken. Deze machine is ook verkrijgbaar in het zilver.

Je eigen barista

Maar de verschillende koffiecreaties waar we het eerder over hadden, hoe creëer je die eigenlijk? Met een maximale druk van 15 bar en de innovatieve capsules ontstaat de volmaakte cremalaag. De meest verfijnde aroma’s ontvouwen zich, waardoor je bij elke kop koffie geniet van een intense smaak. Voor ieder moment van de dag is wel een heerlijke creatie te vinden in het eindeloze palet aan dranken. Je kunt ook zelf instellen hoe sterk ‘ie uit de koffiemachine moet komen. En zo is je persoonlijke masterpiece werkelijkheid geworden. Met je eigen koffiemachine waan je je thuis in je favoriete koffiebar. Iedere dag weer.

Dolce Gusto Koffiemachines

En ben je nieuwsgierig naar alles wat NESCAFÉ® Dolce Gusto®, naast deze zes koffiezetapparaten, nog meer te bieden heeft? Klik dan op de button en neem eens een kijkje.

Bekijk alle NESCAFÉ® Dolce Gusto® machines

Wanneer verlang jij het meest naar een kopje koffie?